Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 24/11
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 24/11

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο.

Με το βλέμμα στραμμένο στο παρελθόν

 

Κριός

Ο Άρης απέναντί σου μπορεί να σε κάνει πιο νευρικό/η, ιδιαίτερα αν διαπιστώσεις ότι κάποια πράγματα δεν προχωρούν με τους απαιτούμενους ρυθμούς. Ίσως βέβαια ένα «ξέσπασμα» να εκτονώσει την ένταση αλλά καλό είναι να μην φτάσεις σε αυτό το σημείο, ιδιαίτερα αν ο «αντίπαλος» είναι ένα πρόσωπο με το οποίο συνεργάζεσαι στενά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως λάβεις ένα οικογενειακό βοήθημα ή αποκτήσεις ένα αντικείμενο ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας. Επιπλέον, μπορεί να επαναδιαπραγματευτείς μια υπόθεση του παρελθόντος ή να ρυθμίσεις ένα χρέος σου. Παράλληλα, καλείσαι να διεκπεραιώσεις πολλά ζητήματα της καθημερινότητάς σου, ακόμα κι αν σε πρώτη φάση σου φαντάζουν ως «βουνό»..

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Μπορεί να δημιουργηθεί ένα δίλημμα ανάμεσα στην λογική και το συναίσθημά σου, κι επειδή το να γίνουν όλα όπως τα θες δεν «παίζει», αναζήτησε την χρυσή τομή που θα αφήσει ικανοποιημένους τόσο τους άλλους όσο και τον εαυτό σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να συναντήσεις ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο σε συνδέουν πολλά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Ο Άρης στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει σε μια οικογενειακή αναστάτωση, είτε λόγω της συμπεριφοράς ενός δικού σου ανθρώπου, είτε εξ αιτίας μιας ζημιάς, που θα φέρει τα πάνω-κάτω. Από την άλλη πλευρά όμως θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή στην ζωή σου. Παράλληλα, στον χώρο της εργασίας σου το κλίμα φαίνεται νοσταλγικό και… αγαπησιάρικο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ο Άρης στον Ζυγό, επιταχύνει τους ρυθμούς στην καθημερινότητά σου, ωστόσο οι επαφές και οι μετακινήσεις σου μπορεί να εξελιχθούν εν μέσω «αψιμαχιών» ή έντονων διαφωνιών. Το πρώτο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι το να… διατηρήσεις την ψυχραιμία σου! Επιπλέον είναι πιθανό να προκύψει μια «εμπλοκή» με ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα στην κάλυψη των αναγκών του σπιτιού και της οικογένειάς σου, δεν αποκλείεται ωστόσο να λάβεις κι ένα έκτακτο βοήθημα. Επιπλέον, μπορείς να μυηθείς στην Ιστορία, την Παράδοση αλλά και σε άγνωστα παραλειπόμενα του παρελθόντος, είτε σε προσωπικό, είτε σε γενικότερο επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Ο Άρης στο ζώδιό σου εντατικοποιεί τους ρυθμούς σου κι αν θες να βγεις «ασπροπρόσωπος/η», ενισχύοντας την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα σου θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου. Διαφορετικά «κινδυνεύεις» να «φας τα μούτρα σου», αποκομίζοντας ένα αίσθημα αποτυχίας ή κάποια… καρούμπαλα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Άρης στον Ζυγό σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία κι επειδή κατά την διάρκεια της ημέρας ο φόρτος εργασίας σου θα αυξηθεί, φρόντισε να μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να «πέσεις πάνω» σε παρασκηνιακές ενέργειες που θα σε ενοχλήσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Μπορεί να γίνεις πολύ πιο συναισθηματικός/η και ίσως «υποφέρεις» από παλινδρομήσεις ή συναισθηματικές αδυναμίες που θα δώσουν στους άλλους μια αντιφατική εικόνα για το τι θέλεις πραγματικά. Επιπλέον, φαίνεται να σε «πολιορκούν» μνήμες. Παράλληλα, «απαιτείται» μεγαλύτερη υπομονή στις φιλικές σχέσεις σου, αφού οι καταστάσεις που θα προκύψουν μπορεί προς στιγμήν να λάβουν μεγάλες διαστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ωθείσαι να εντατικοποιήσεις τις προσπάθειες σου και να αναλάβεις άμεσες πρωτοβουλίες, ώστε να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο. Καλό είναι ωστόσο να… μην πάρεις φόρα και παρασύρεις στο διάβα σου δικαίους και αδίκους! Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα, ανασύρει μνήμες από το παρελθόν. Επιπλέον, αν νιώσεις πως «ζορίζεσαι» ψυχικά και σωματικά δεν έχεις παρά να καταφύγεις σε παραδοσιακά «γιατροσόφια».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Ο Άρης στον Ζυγό αναμένεται να εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου αλλά σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί να δείξεις υπομονή στα δύσκολα, περιμένοντας να απολαύσεις την ηρεμία σου, όταν… έρθει η ώρα της! Πολύ πιο γόνιμες πάντως θα είναι οι πρωτοβουλίες σου στην κατεύθυνση της επιμόρφωσής σου αλλά και οι διαδικτυακές δράσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, ενώ σε καλεί να προσανατολιστείς επαγγελματικά σε κάτι που αποτελεί οικογενειακή παράδοσή σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό σε καλεί να διαχειριστείς προς το συμφέρον σου μια οικονομική υπόθεση στην οποία ίσως να εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα που δεν έχουν την δική σου υπομονή.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved