Πεθερά Ταύρος: Πατά γερά στη γη και είναι φτιαγμένη από ανθεκτικό υλικό
Astrology

Πεθερά Ταύρος: Πατά γερά στη γη και είναι φτιαγμένη από ανθεκτικό υλικό

Της αρέσει να προσφέρει τόσο υλικά αγαθά, όσο και να δημιουργεί όμορφη ατμόσφαιρα

Η γήινη ιδιότητα του Ταύρου φανερώνει μια πεθερά, που πατά γερά στη γη και είναι φτιαγμένη από ανθεκτικό υλικό. Είναι αργοκίνητη, σταθερή και δυνατή, όπως ένα τρακτέρ που οργώνει το χωράφι και επίσης προσηλωμένη και αποφασιστική να εξασφαλίσει και να χαρεί τόσο τους καρπούς, όσο και τα άνθη της καλλιέργειάς της. Το μεγάλωμα του παιδιού της μοιάζει με τη σχέση γεωργού - χωραφιού εξ ου κάποιες φορές και οι κτηματικές διαφορές που μπορεί να δημιουργηθούν με τη νύφη ή το γαμπρό.


Τι θα αγαπήσετε πάνω της

Με την Αφροδίτη κυβερνήτη της είναι δοτική και της αρέσει να προσφέρει τόσο υλικά αγαθά, όσο και να δημιουργεί όμορφη ατμόσφαιρα με μουσική, διακοσμητικές πινελιές και καλόβολη στάση. Ειδήμων στα οικονομικά μπορεί να σας δώσει τα φώτα της στη διαχείρισή τους και να σας στηρίξει χρηματικά, πέρα από συναισθηματικά, σε δύσκολες στιγμές. Την ενδιαφέρει η καλή διατροφή και αφήνοντας τα εγγόνια της μαζί της θα φάνε πλήρες πρωινό, λαχανικά, φρούτα και λιχουδιές. Αποφεύγει τις φασαρίες, θα σας μιλήσει γλυκά και δε θα βιαστεί να βγάλει συμπεράσματα, αν το παιδί της κάνει παράπονα για εσάς ή συμβαίνει κάτι άλλο.

Με τι θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε


Με το πείσμα της! Κάποιες φορές βλέπει τα πράγματα μονόπλευρα, κολλά και γίνεται υπερβολική και επίμονη. Επιπλέον, παρ' όλο που σε γενικές γραμμές είναι ήρεμη και υπομονετική, αν πιεστεί, τότε χάνει τον έλεγχο. Ακόμη, δεν της αρέσει η ακαταστασία, η οικονομική ασυνέπεια και τα ψέματα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved