Εμμανουέλα: Από την καρέκλα της ηδονής, στο κρεβάτι του πόνου
G-Sexy

Εμμανουέλα: Από την καρέκλα της ηδονής, στο κρεβάτι του πόνου

Αν οι ταινίες της καθήλωσαν εκατομμύρια θεατές, η ζωή της Σίλβια Κριστέλ θα ξεχωρίσει στην ιστορία τόσο για τη λάμψη του απόλυτου συμβόλου σαρκικής απόλαυσης όσο και για τη σκοτεινή πλευρά της «θεάς του έρωτα» που τώρα, σε ηλικία 59 χρόνων, νοσηλεύεται με βαρύ εγκεφαλικό.

Η Σίλβια Κριστέλ γεννήθηκε το 1952 στην Ολλανδία και ως μαθήτρια ξεχώριζε, καθώς με δείκτη νοημοσύνης 164 κατάφερε να περάσει τέσσερις τάξεις. Ξεκίνησε το modeling σε ηλικία 17 ετών και η νίκη της στον διαγωνισμό Miss TV Europe άνοιξε το δρόμο για την κινηματογραφική της καριέρα.

Ο κόσμος γνώρισε και λάτρεψε την ηθοποιό με την συμμετοχή της στην ταινία ερωτικού περιεχομένου «Emmanuelle». Ήταν η πρώτη φορά που ο κόσμος έβλεπε στη μεγάλη οθόνη μια ηρωίδα απελευθερωμένη να δείχνει το κορμί της και να μην έχει αντίρρηση να προσφέρει ηδονή σε άνδρες και γυναίκες.

Η γυναίκα που κατάφερε να απενοχοποιήσει το soft πορνό, όπως αναφέρει το Θέμα, γύρισε μια από τις πιο αισθησιακές ταινίες όλων των εποχών προκειμένου να εκδικηθεί τον πατέρα της που εγκατέλειψε την οικογένειά του για μια άλλη γυναίκα.

Μετά την «Emmanuelle» η ηθοποιός γνώρισε την απόλυτη αποθέωση, αλλά και την σκληρή πλευρά της ζωής αφού, ότι και αν έκανε, δεν μπορούσε να ξεπεράσει τον εαυτό της ως σύμβολο του sex. Έτσι ακολούθησαν άλλες 3 ταινίες ως συνέχεια της πρώτης της μεγάλης επιτυχίας αλλά και πολλές αποτυχημένες δουλειές που πέρασαν αδιάφορες από τους θαυμαστές της.

Στην προσωπική της ζωή η ηθοποιός έζησε τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Ιαν Μακσέιν, σε μια σχέση όμως με πολλά on off που περιελάμβανε αλκοόλ, κοκαΐνη και καβγάδες σε δημόσιους χώρους. Η σχέση αυτή έληξε όταν η Σίλβια Κριστέλ, ύστερα από πτώση, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου και απέβαλλε.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός έκανε δυο γάμους, ενώ απομακρύνθηκε από την υποκριτική και αφιερώθηκε στην ζωγραφική. Δυστυχώς, δυο χρόνια μετά τον χαμό του τελευταίου της συζύγου της από καρκίνο, διαγνώστηκε και η ίδια με καρκίνο στο λαιμό τον οποίο πάλεψε για δέκα χρόνια.

Τώρα, η Σίλβια Κριστέλ νοσηλεύεται με βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, γεγονός που θεωρήθηκε αποτέλεσμα της τελευταία θεραπείας της που κατέβαλε τον οργανισμό της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved