Έρωτας που «ταράζει τα νερά» ανάμεσα στον πρόεδρο της Γαλατασαράι και σε Ελληνίδα δημοσιογράφο!
Lifestyle

Έρωτας που «ταράζει τα νερά» ανάμεσα στον πρόεδρο της Γαλατασαράι και σε Ελληνίδα δημοσιογράφο!

Απόδειξη πως αν θέλεις να κρατήσεις κάτι κρυφό το κρατάς είναι αδιαμφισβήτητα η ιστορία του προέδρου της γνωστής ομάδας και Ελληνίδας δημοσιογράφου!

Στην Τουρκία έχει γίνει σάλος από τη στιγμή που μαθεύτηκε ο ελληνοτουρκικός έρωτας, με «πρωταγωνιστές» τον πρόεδρο της Γαλατασαράι, Ουνάλ Αγσιάλ και την Ελληνίδα δημοσιογράφο, Φανή Γραμματικογιάννη.

Ο 71χρονος σήμερα πρόεδρος της γνωστής ομάδας, σύμφωνα με το star, γνώρισε την σύζυγο του πριν πέντε χρόνια στην Αθήνα. Την είδε σε γνωστό εστιατόριο της Βουλιαγμένης και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος.

Η δημοσιογράφος όμως ήταν αρκετά επιφυλακτική. Μετά από στενό «μαρκάρισμα» κατάφερε τελικά να την πείσει ότι είναι η γυναίκα της ζωής του και πριν τέσσερα χρόνια «σφράγισαν» τον έρωτα τους με ένα παραμυθένιο γάμο που έγινε στην Νέα Υόρκη.

Το ζευγάρι, που μοιράζει την ζωή του μεταξύ Γενεύης, Αθήνας και Κωνσταντινούπολης, έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι 6 μηνών, την Αλίν.

Αυτές τις μέρες βρίσκονται για διακοπές στην Ελλάδα. Με το μήκους 50 μέτρων σκάφος τους, την «Barbie» ταξίδεψαν στην Μύκονο και τις Σποράδες και ίσως τις επόμενες μέρες βρεθούν και στην Χαλκιδική.

Ο Αγσιάλ δεν είναι μόνο πρόεδρος της Γαλατασαράι. Την περιουσία του την έχει δημιουργήσει από τον χώρο της ενέργειας στον οποίο δραστηριοποιείται. Έχει μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες της Μέσης Ανατολής, ενώ κατέχει σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Τουρκία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved