Η πιο σέξι φωτογράφηση της Συνατσάκη! Πόζαρε με κορμάκια και καυτά σορτσάκια!
G-Sexy

Η πιο σέξι φωτογράφηση της Συνατσάκη! Πόζαρε με κορμάκια και καυτά σορτσάκια!

Η Μαίρη Συνατσάκη για τις ανάγκες φωτογράφησης γνωστού περιοδικού φόρεσε κορμάκια και καυτά σορτσάκια! Είναι ενδεχομένως από τις πιο σέξι φωτογραφήσεις της.

Η νεαρή παρουσιάστρια μίλησε στο shape για τις φήμες περί γάμου, τον αγαπημένο της, Μύρωνα Στρατή και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην... μαγειρική!


Ο αγαπημένος της είναι καλύτερος μάγειρας από εκείνη: «Είναι ο καλύτερος μάγειρας απ' όλους! Ενδεχομένως να υπερβάλλω λίγο, άλλα όντως αγαπάει πάρα πολύ τη μαγειρική, μελετάει πολύ και πειραματίζεται συνέχεια. Εγώ δεν έχω ούτε το ένα δέκατο των γνώσεών του σε αυτά τα πράγματα».
Όσο για τις φήμες περί γάμου είπε: «Δεν τον σκέφτομαι και δεν ήμουν από τα κοριτσάκια που τον ονειρευόντουσαν μεγαλώνοντας. Όμως, όταν είναι να συμβεί, θα ήθελα να είναι κάτι πολύ χαλαρό, μόνο με ανθρώπους που πραγματικά αγαπάω (όχι με καλέσματα-υποχρεώσεις) και άπειρο χορό για ώρες».

Θα ήθελε μια over the top ρομαντική πρόταση που βλέπουμε σε αμερικανικές ταινίες ή να είναι μια λογική απόφαση για ένα ζευγάρι που είναι καιρό μαζί; Η ίδια απαντά:
«Ε, όχι και λογική απόφαση. Είπαμε. Δεν είμαι πολύ γατούλα, αλλά λίγος ρομαντισμός και φαντασία απαιτείται αυτές τις στιγμές».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved