Το… ‘απαγορευμένο’ της Ελένης Μενεγάκη στον γάμο Γκουντάρα-Κακκαβά
Showbiz

Το… ‘απαγορευμένο’ της Ελένης Μενεγάκη στον γάμο Γκουντάρα-Κακκαβά

Εμφανίστηκε στον γάμο του στενού της συνεργάτη Γρηγόρη Γκουντάρα με τη Νάταλι Κακκαβά που έγινε χθες το βράδυ στην Αγία Σοφία Ψυχικού, πολύ λαμπερή, όμως από την πρώτη στιγμή έθεσε τις… διαχωριστικές της γραμμές και δήλωσε το δικό της… απαγορευμένο προς τους δημοσιογράφους.


Με το που έφτασε στην εκκλησία, συνοδευόμενη από τον γιο της Άγγελο και τη μητέρα της, η Ελένη Μενεγάκη, πριν καν δεχτεί ερώτηση από δημοσιογράφους που περίμεναν, τους ζήτησε να μην κάνουν καμία ‘λάθος ερώτηση γιατί συνοδεύομαι από το παιδί μου’, όπως είπε.

Οι δημοσιογράφοι σεβάστηκαν από την πλευρά τους την παράκληση της παρουσιάστριας. Κατά τα άλλα, στον γάμο έδωσαν το παρών πολλοί δημοσιογράφοι, φίλοι του Γρηγόρη Γκουντάρα αλλά και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, πρώην συνεργάτης της Νάταλι Κακκαβά.

Η νύφη, με πολύ απλό μακιγιάζ και μαλλιά και ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό νυφικό –σε λιτή γραμμή όμως- καθυστέρησε μόλις είκοσι λεπτά, έδειχνε πραγματικά ευτυχισμένη. Όπως άλλωστε και ο γαμπρός ο οποίος ηρέμησε μόνο αφού υποδέχτηκε την αγαπημένη του στα σκαλιά της εκκλησίας.

Παρόντες βέβαια και όλοι οι συντελεστές της εκπομπής «Καφές με την Ελένη», ανάμεσά τους και ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος δεν σταμάτησε να πειράζει την Ελένη Μενεγάκη. Η βραδιά συνεχίστηκε σε κτήμα όπου έγινε η γαμήλια δεξίωση του ζευγαριού που έδειχνε πραγματικά ευτυχισμένο και δεχόταν από όλους τους καλεσμένους του τις ευχές για μία ζωή γεμάτη αγάπη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved