Ο σχεδιαστής της κορώνας της Lady Gaga, αποκαλύπτει…
Designers

Ο σχεδιαστής της κορώνας της Lady Gaga, αποκαλύπτει…

Όλα ξεκίνησαν μία ημέρα πριν από τη συναυλία της Lady Gaga όταν ο μετρ της μόδας Βασίλης Ζούλιας με τον οποίο συνεργάζεται ο Περικλής Κονδυλάτος ως σχεδιαστής κοσμημάτων, πρότεινε την προσφορά μιας κορώνας ως δώρο στην τραγουδίστρια.

«Δεν ήταν η πρώτη φορά που προσέγγιζα τη Lady Gaga» τόνισε στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε: «Μέσω του σχεδιαστή ρούχων Νίκολας Πέτρου ο οποίος κάνει σημαντική καριέρα στη Νέα Υόρκη ενίοτε ντύνει τη Lady Gaga, είχα έρθει σε επαφή με το House of Gaga την εταιρεία δηλαδή που αναλαμβάνει τα πάντα γύρω από τη διάσημη performer- από οργάνωση των συναυλιών της ως τις εμφανίσεις της.

Ο Πέτρου θεωρούσε ότι τα αντικείμενα που σχεδιάζω είναι πρωτοποριακά, αξίζει να βγουν εκτός συνόρων και μάλιστα να προταθούν στην Gaga που αναζητά το διαφορετικό».

Οι υπεύθυνοι από το House of Gaga εντυπωσιάστηκαν με τα εκκεντρικά φο μπιζού του Έλληνα σχεδιαστή όμως επί δύο χρόνια δεν εκδήλωσαν κάποια επιθυμία συνεργασίας. Αυτό ίσχυε έως ότου η Gaga ήρθε στην Ελλάδα.

Τότε ο Νίκολας Πέτρου πρότεινε στον Περικλή Κονδυλάτο να της αφήσει κάτι από τη δουλειά του στο Ξενοδοχείο. «Ηταν μια προσέγγιση που δεν με βρήκε πολύ σύμφωνο, αφού απέχει παρασάγγας από τη δική μου νοοτροπία και τον τρόπο που συνηθίζω να λειτουργώ ως άνθρωπος», εκμυστηρεύεται ο Περικλής Κονδυλάτος.

Εξηγεί, δε, ότι «λίγο η άποψη του Νίκολας Πέτρου, λίγο του Βασίλη Ζούλια, τελικά πείστηκα ότι δεν είχα τίποτα να χάσω. Πήγα στη "Μεγάλη Βρετανία" και άφησα στη ρεσεψιόν ένα κουτί για τη Lady Gaga. Εκτός από την κορόνα, της έγραφα ότι "επειδή για πολλούς Έλληνες, είσαι βασίλισσα, αξίζεις να έχεις και μια κορόνα! Περικλής Κονδυλάτος».

Την επόμενη ημέρα η Lady Gaga αναχωρεί από το ξενοδοχείο φορώντος το φόρεμα του Σπυρίδωνα Τσαγκαράκη, ενώ τα μαλλιά της κοσμεί η ασυνήθιστη τιάρα με τις νεκροκεφαλές στην κορυφή, δια χειρός Περικλή Κονδυλάτου. Η ποπ σταρ μάλιστα δεν δίστασε να αναρτήσει τη φωτογραφία της στα social media, μαζί με το σχόλιο «Περικλή, σ' ευχαριστώ για το πανέμορφο δώρο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved