Γνωστός σχεδιαστής μιλά για το ατύχημά του και τις μέρες που πέρασε σε κώμα
Designers

Γνωστός σχεδιαστής μιλά για το ατύχημά του και τις μέρες που πέρασε σε κώμα

Άσχημες αναμνήσεις έχουν μείνει σε γνωστό σχεδιαστή έπειτα από το ατύχημα που είχε με την μηχανή του.

Ο Διονύσης Πυρομάλης πριν από περίπου έξι μήνες είχε ένα σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή του που τον οδήγησε στο να πέσει σε κώμα.
Μιλώντας στην εκπομπή «Μία» τόνισε: «έφυγα από το γυμναστήριο και έγινε το μοιραίο. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που έπεσα μέσα σ' ένα χρόνο. Τράκαρα σε φανάρι με ένα αυτοκίνητο. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως δε φταίω εγώ. Τίποτα περισσότερο όμως γιατί είμαι στα δικαστήρια με εκείνον που με χτύπησε»
Ήτα τυχερός γιατί ακριβώς από πίσω του βρισκόταν ασθενοφόρο: «οι γιατροί ήταν απαισιόδοξοι. Μετά, όταν ξύπνησα από το κώμα, μου είχαν πει πως θα μου πάρει έξι μήνες μέχρι να γίνει η αποκατάσταση, αφού η δεξιά μου πλευρά είχε παραλύσει. Τελικά, 16 Ιουνίου βγήκα από το νοσοκομείο και στις 25 Ιουλίου, ήταν σαν να μην είχε συμβεί καν το ατύχημα. Βέβαια ένα μήνα φυσικοθεραπείες έκανα κανονικά»
Όσο για τη μέρα που ξύπνησε από το κώμα, είπε: «θυμόμουν ότι τράκαρα αλλά δε θυμόμουν τη μέρα και την ημερομηνία. Θυμόμουν τα μισά και τα άλλα μισά όχι. Για την ακρίβεια, έκανα μία εβδομάδα για να θυμηθώ τι ακριβώς συνέβη. Τρόμαξα όταν είδα πως δεν μπορούσα να κουνήσω το δεξί μου χέρι, όμως πίστευα πως θα γίνω καλά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved