Valentino: Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που του έκανε ποτέ ένας καλεσμένος;
Designers

Valentino: Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που του έκανε ποτέ ένας καλεσμένος;

Πολλά είναι τα δώρα που έχει δεχτεί στην ζωή του ο διάσημος σχεδιαστής. Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που έκανε ποτέ ένας καλεσμένος στον Valentino;

«Πριν από 30 χρόνια, μπορεί και περισσότερα, κάποιος μου πρόσφερε έναν επίχρυσο θρόνο-μινιατούρα, από τη Ρωσία, της περιόδου του τελευταίου αυτοκράτορα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σερβίρισμα αλατιού. Και έκτοτε απέκτησα μία τεράστια συλλογή από μικροσκοπικούς θρόνους σαν κι αυτόν» τόνισε στο Bazaar.

-Ποιο είναι το τέλειο πιάτο που σερβίρετε στο γιοτ σας;
«Το ψάρι φυσικά. Οι αντσούγιες σε φρυγανισμένο ψωμί είναι πολύ αποτελεσματικό φάρμακο για τη ναυτία.»

- Τι τρώτε όταν είστε μόνος;
«Προσέχω πολύ τι τρώω. Τρώω μόνο οργανικά τρόφιμα. Δεν τρώω ζάχαρη και δεν πίνω γάλα. Χρησιμοποιώ γάλα αμυγδάλου και τρώω ζυμαρικά από καμούτ, ένα ιδιαίτερο είδος αλευριού. Επίσης, σπάνια τρώω κρέας τώρα πια -κυρίως ψάρι, λαχανικά, ζυμαρικά και ρύζι. Αυτό είναι όλο.»

- Εάν μπορούσατε να έχετε μόνο ένα γεύμα στη γη, τι θα περιλάμβανε;

«Ένα πιάτο σπαγγέτι.»

- Έχετε κάποιο αγαπημένο γεύμα;
«Είμαι Ιταλός, και έτσι δεν τρελαίνομαι για πρωινό. Σημαντικό είναι το μεσημεριανό, ενώ το δείπνο είναι πολύ ελαφρύ. Αλλά αυτό που σε όλη μου τη ζωή συνόδευε κάθε μου γεύμα ήταν ένα σορμπέ και ένα κομμάτι γλυκό. Λίγο μήλο με streusel και πάντα ένα σορμπέ φρούτο. Δύο φορές τη μέρα, κάθε μέρα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved