Mi-Ro: «Η αναγνωρισιμότητα μας χτύπησε την πόρτα. Ήταν θέμα συγκυριών»
Designers

Mi-Ro: «Η αναγνωρισιμότητα μας χτύπησε την πόρτα. Ήταν θέμα συγκυριών»

Οι Mi-Ro είναι πλέον ένα καταξιωμένο δίδυμο στον χώρο της μόδας και της σχεδίασης ρούχων. Κυνήγησαν οι ίδιοι τους επώνυμους πελάτες τους;

«Η αλήθεια είναι ότι η αναγνωρισιμότητα μας χτύπησε την πόρτα. Ήταν θέμα συγκυριών. Τότε ξεκινούσε η Τάμτα την καριέρα της και η στυλίστριά της η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, ήταν στην αρχή της πορείας της, όπως κι εμείς. Συναντηθήκαμε, λοιπόν. Δεν το κυνηγήσαμε καθόλου. Έπειτα με κάποιους γίναμε φίλοι. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου π.χ. φορούσε δικά μας ρούχα πολύ πριν πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της. Άλλωστε είναι φίλη μου. Έτσι λοιπόν κάποια στιγμή έτυχε να είναι στα πάνω της με το "DWTS" και τη φωτογράφισαν με δικά μας ρούχα», λένε.
Οι πελάτισσές σας είναι απαιτητικές, σας κάνουν τη ζωή δύσκολη;
«Όχι, δεν έχουμε ακούσει πολλές τρέλες. Έρχονται ψυλλιασμένες» απαντά ο Γιάννης Ράπτης και ο Δημήτρης Μαστρόκαλος προσθέτει: «Εμείς κάνουμε ευκολοφόρετα ρούχα δεν επιδιώκουμε να αποδείξουμε σε κανέναν ότι είμαστε ταλαντούχοι. Για παράδειγμα δεν θα ντύσουμε μια νύφη με τέτοιο τρόπο ώστε να μην την αναγνωρίσει στην εκκλησία ο άντρας της. Ούτε πιο αδύνατη, ούτε πιο ψηλή θα κάνουμε μια γυναίκα. Πολύ απλά θα την ντύσουμε όμορφα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved