Μαρία Τσαγκαράκη: Μια Ελληνίδα στο… Bollywood
Models

Μαρία Τσαγκαράκη: Μια Ελληνίδα στο… Bollywood

Η Μαρία Τσαγκαράκη είναι Ελληνίδα και κάνει καριέρα στο... Bollywood.

«Γεννήθηκα στον Μοχό Ηρακλείου, ένα κλασικό κρητικό χωριό όπου τηρούνται οι παραδόσεις και οι κάτοικοι είναι περήφανοι για τον τόπο τους και την καταγωγή τους. Οι Κρητικοί είμαστε αλλού παπά βαγγέλιο: εξωστρεφείς, ντόμπροι, έξω καρδιά. Κουβαλώντας αυτά τα εφόδια στη βαλίτσα μου έφυγα πριν από λίγα χρόνια από την ιδιαίτερη πατρίδα μου για να κυνηγήσω το όνειρό μου αρχικά στην Αθήνα και μετέπειτα σε πιο μακρινούς προορισμούς» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Τόσο η Αθήνα όσο και το Νέο ∆ελχί προσφέρουν στην όμορφη Μαρία πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες και την πεποίθηση ότι τα όνειρά της μπορούν να βγουν αληθινά. «Πριν από κάποια χρόνια βγήκα Β' Σταρ Ελλάς και έτσι εκπροσώπησα τη χώρα μας σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς του εξωτερικού. Πέρυσι, για παράδειγμα, συμμετείχα στο Miss World, που πραγματοποιήθηκε στην Κίνα, ενώ λίγο καιρό μετά βρέθηκα και στη Μογγολία. Τέτοιου είδους διαγωνισμοί σού προσφέρουν απλόχερα εκπληκτικές εμπειρίες».
«Η ζωή είναι δύσκολη αλλά ο κόσμος κυκλοφορεί χαμογελαστός. Υπάρχει μια καθαρότητα στην ψυχή και στο βλέμμα τους. Τους τρεις μήνες όπου έμεινα εκεί πέρασα υπέροχα. Γύρισα ολόκληρη τη χώρα γνωρίζοντας μέρη που δύσκολα επισκέπτεται κάποιος. Χρώματα, γεύσεις, εκφράσεις και εικόνες είναι τόσο δυνατά αποτυπωμένα στο μυαλό μου που πιστεύω ότι δεν θα σβήσουν ποτέ, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Η Ινδία είναι μια χώρα πλανεύτρα, ένας τόπος μαγικός».
Πρωταγωνιστεί σε σημαντικές επιδείξεις μόδας και σε μεγάλες καμπάνιες. «Ξαφνικά το πρόσωπό μου έγινε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα, με τις γιγαντοαφίσες μου να υπάρχουν σε πολλά σημεία των πόλεων. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινα η αγαπημένη Ελληνίδα των Ινδών».
Φυσικό επακόλουθο οι προτάσεις που δέχτηκε από το Bollywood.«Συχνά ζητάνε κορίτσια από το εξωτερικό για να υποδυθούν ρόλους. Παρόλο που ο ινδικός κινηματογράφος με συνεπαίρνει, αρνήθηκα διότι ήξερα ότι αν ενέδιδα θα έπρεπε να μείνω στην Ινδία πάνω από έναν χρόνο, κάτι που δεν ήθελα στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved