Ηρακλής Κόζας: Το sexy μοντέλο και… αδερφός του Ηλία Κόζα
Models

Ηρακλής Κόζας: Το sexy μοντέλο και… αδερφός του Ηλία Κόζα

Όσοι γνωρίζουν τον Ηρακλή Κόζα ξέρουν ότι, παρότι σήμερα διαπρέπει στην πασαρέλα, ξεκίνησε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής.

«Έπαιζα στη γενέτειρά μου, τις Σέρρες, από παιδί. Μεγάλωσα στα χωμάτινα γήπεδα του Πανσερραϊκού παίζοντας μπάλα, αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός με εμπόδισε να συνεχίσω μια τέτοιου είδους καριέρα. Τότε μέσω κάποιων γνωστών βρέθηκα να συνεργάζομαι με το πρακτορείο X-Ray Models. Βρήκα το μόντελινγκ ιδιαίτερα διασκεδαστικό, ειδικά αυτή την περίοδο κατά την οποία είμαι φοιτητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Η μόδα θα συνεχίσει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του για πολλά χρόνια ακόμα ή αν θα ασχοληθεί και με κάτι άλλο; «Όσο δέχομαι προτάσεις θα συνεχίσω να τα δίνω όλα στον συγκεκριμένο χώρο, που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρων. Οι φωτογραφήσεις, τα ρούχα και σαφώς οι επιδείξεις μόδας συνθέτουν έναν μαγικό κόσμο που συνεπαίρνει οποιονδήποτε έρθει σε επαφή μαζί του». Τι λέει όμως για τον αδελφό του, τον γνωστό τραγουδιστή των Koza Mostra, Hλία Κόζα; «Σαφώς και χαιρόμαστε ο ένας με τις επιτυχίες του άλλου. Δεν θα ξεχάσω, για παράδειγμα, τη συγκίνηση που είχαμε όλοι μας όταν εκπροσώπησε τη χώρα μας στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον. Με τον Ηλία είμαστε αγαπημένοι, κάνουμε παρέα, αλλά καθένας τραβάει τη δική του ανεξάρτητη διαδρομή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved