Βασιλάκος: «Αν δεν καταφέρω να βρεθώ στην Σούπερ Λιγκ, με βλέπω στo ατελιέ του Versace»
Models

Βασιλάκος: «Αν δεν καταφέρω να βρεθώ στην Σούπερ Λιγκ, με βλέπω στo ατελιέ του Versace»

O Παναγιώτης-Ιωάννης Βασιλάκος μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά η καταγωγή του είναι από τη Μάνη και την Κρήτη.

Ασχολήθηκε σοβαρά με το ποδόσφαιρο από τα μαθητικά του χρόνια. Όπως εξηγεί ο ίδιος «ζω στα γήπεδα από πολύ μικρή ηλικία. Προτού τελειώσω το γυμνάσιο είχα γίνει ήδη επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Έχω παίξει σε ομάδες της Β' Εθνικής. Φόρεσα τη φανέλα του Χαϊδαρίου, της Προοδευτικής, του Εθνικού και του Ατρόμητου Πειραιά, ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξα στην τσέχικη Ζενίτ Κάσλαβ» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Τη μεταγραφή του σε ομάδα του εξωτερικού ο 24χρονος Παναγιώτης-Ιωάννης την προκάλεσε μόνος του. «Είχα βαρεθεί να κάνω τα ίδια και τα ίδια στην Ελλάδα και άρχισα να στέλνω αιτήσεις στο εξωτερικό. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι παίκτες της Β' Εθνικής είναι σχεδόν ανυπέρβλητες. Οι συνθήκες είναι δύσκολες και τα χρήματα λίγα. Από τις επαφές που έκανα βρήκα ανταπόκριση στην Τσεχία και έτσι για μια σεζόν έφυγα. Η ζωή μου στην Τσεχία ήταν ουσιαστικά το επόμενο επαγγελματικό μου βήμα στο ποδόσφαιρο»,
Την εποχή όπου έπαιζε επαγγελματικό ποδόσφαιρο ένα πρακτορείο μοντέλων τού έκανε πρόταση συνεργασίας. «Βρήκα την ιδέα αρκετά ελκυστική. Αξιοποιούσα τον ελεύθερο χρόνο μου και συγχρόνως έβγαλα και κάποια χρήματα. Μέσα από τον χώρο της μόδας καλλιέργησα την αισθητική μου και γνώρισα πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάστηκα για πολλά χρόνια».
Πριν από λίγους μήνες έφτασε μία ακόμη πρόταση από την Ιταλία. Ο οίκος Versace ζήτησε τον Βασιλάκο για αποκλειστική συνεργασία. «Η πρόταση ήταν δελεαστική, αλλά εγώ προς στιγμή δεν θέλησα να ανταποκριθώ, αφήνοντας ανοιχτή την πιθανότητα συνεργασίας στο μέλλον. Ήξερα ότι, αν δεν επέστρεφα στην Ελλάδα και δεν έδινα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή εξετάσεις στη Γυμναστική Ακαδημία στην οποία φοιτώ, δεν θα έπαιρνα ποτέ το πτυχίο μου»,
«∆εν μπορώ να απαντήσω στο ερώτημα αν είμαι περισσότερο ποδοσφαιριστής ή μοντέλο. Η ζήτηση θα ορίσει και τη συνέχεια. Σε τέτοιες περιπτώσεις η ίδια η ζωή καθορίζει τα πράγματα. Αν πάντως δεν καταφέρω μέσα στον επόμενο χρόνο να βρεθώ σε γήπεδο της Σούπερ Λιγκ, με βλέπω στo ατελιέ του Versace».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved