O Τεό Θεοδωρίδης επιστρέφει στο μόντελινγκ
Models

O Τεό Θεοδωρίδης επιστρέφει στο μόντελινγκ

Μπορεί να πέρασε μια πολύ μεγάλη δοκιμασία όμως βγήκε δυνατός από όλο αυτό και είναι έτοιμος να συνεχίσει κανονικά την ζωή του και να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα.

Ο λόγος για τον Τεό Θεοδωρίδη, ο οποίος μετά την καταδίκη του σε 18 χρόνια κάθειρξη για διακίνηση ναρκωτικών και την παραμονή του για έξι χρόνια στη φυλακή, είναι και πάλι ελεύθερος και έτοιμος να κυνηγήσει το μέλλον του.
Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μάλιστα ευχαρίστησε τους φίλους για τη συμπαράσταση και τις θετικές σκέψεις. «Dear friends, first of all I deeply thank you for sending me your positive thoughts and wishes. As you may have heard there was a national strike in Greece for once again . Due to this, the court of appeal has been postponed for late March. I am grateful for your interest and your support all these years» έγραψε.
Στο πλευρό του, από την πρώτη στιγμή είναι η Βίκυ Κουλιανού και ο Παντελής Μήτσου. Μάλιστα ο Παντελής Μήτσου μιλά στο protothema για τον Τεό και τη ζωή του σήμερα. «Είναι καλά, το μόνο πράγμα που φαίνεται να τον απασχολεί είναι η εκδίκαση της υπόθεσής του η οποία τελικώς πήρε αναβολή για το Μάρτιο. Από εκεί και πέρα ναι βεβαίως και χαίρεται που μετά από τόσα χρόνια μπορεί και νιώθει ελεύθερος. Σας θυμίζω πως έχουν περάσει σχεδόν 6 χρόνια από τότε. Σίγουρα είναι πιο ώριμος και το πιο εντυπωσιακό όλων είναι πως ο χαρακτήρας του δεν άλλαξε καθόλου. Είναι ένα πολύ γλυκό παιδί. Το συνάντησα την πρώτη ημέρα που αποφυλακίστηκε είχε πέσει ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και κλαίγαμε από χαρά για πολύ ώρα. Έχουμε βέβαια συνεχώς επαφή, ξέρω ότι έχει μία πολύ καλή σχέση με τη φίλη του από τα παλιά τη Βίκυ Κουλιανού. Εύχομαι όλα να του πάνε καλά». Όπως όλα δείχνουν ο Τεό θα επιστρέψει στο χώρο του modeling και η αρχή έχει ήδη γίνει με μία φωτογράφηση που έκανε πριν λίγο καιρό για την ιταλική Vogue.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved