Βίκυ Κουλιανού: «Δεν ήμουν ποτέ γυναίκα αρπακτικό»
Models

Βίκυ Κουλιανού: «Δεν ήμουν ποτέ γυναίκα αρπακτικό»

Η Βίκυ Κουλιανού επιστρέφει δυναμικά στον κόσμο της υποκριτικής, μέσα από τη συμμετοχή της στην πολυαναμενόμενη σειρά των Ρήγα-Αποστόλου «Τρίχες».

Εκεί υποδύεται, όπως εξηγεί, «μια γυναίκα-αρπακτικό, μια πάμπλουτη, η οποία λιώνει για τον γόη κομμωτή (σ.σ.: Αντώνης Βλοντάκης) και πηγαίνει σε καθημερινή βάση στο κομμωτήριο όπου εκτυλίσσεται η σειρά για να αφεθεί στα έμπειρα χέρια του, κάνοντάς του τολμηρή... ερωτική επίθεση!».
Αλήθεια, η ίδια έχει τύχει ποτέ να κυνηγήσει έναν άντρα, όπως η ηρωίδα της στη σειρά; «Ποτέ!», απαντά στη real κοφτά. «Δεν είναι του τύπου μου κάτι τέτοιο. Έχω φλερτάρει κάποιες φορές, αλλά να... την πέσω σε κάποιον -και δη με τόσο τολμηρό τρόπο- δεν έχει συμβεί. Δεν ήμουν ποτέ γυναίκα αρπακτικό».
Το διάστημα αυτό δηλώνει μόνη. «Βγήκα από μια σχέση περίπου πέντε χρόνων και νιώθω την ανάγκη να μείνω μόνη μου για ένα διάστημα, να απολαύσω τους φίλους μου, την ησυχία μου, την ηρεμία μου... Είμαι μόνη από θέση και άποψη και έχω ρίξει το βάρος μου στη δουλειά. Από τη μία γυρίσματα και από την άλλη πασαρέλες και φωτογραφίσεις, γιατί έχω επιστρέψει και στο μόντελινγκ, με επιλεκτικές φυσικά δουλειές. Εκανα μια πολυσέλιδη φωτογράφιση για το αμερικανικό περιοδικό Dark Beauty, δούλεψα με τον εξαιρετικό Βασίλη Ζούλια σε σόου και φωτογραφίσεις, συνεργάζομαι με τον παλιό μου υπέροχο συνεργάτη Μάκη Τσέλιο για ένα φιλανθρωπικό γκαλά, είμαι πρέσβειρα γνωστής εταιρείας καλλυντικών για τα μαλλιά και μελετώ τις καινούργιες δελεαστικές προτάσεις που μου γίνονται. Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους μας και χαίρομαι που έρχονται συνέχεια νέες κρούσεις, νέες προτάσεις που με εκφράζουν. Είναι ωραίο να κάνεις αυτό που αγαπάς και παράλληλα να ζεις από αυτό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved