Ευαγγελία Συριοπούλου: «Δεν έχω εγκλωβιστεί καθόλου στην εικόνα μου»
Models

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Δεν έχω εγκλωβιστεί καθόλου στην εικόνα μου»

Σε ηλικία 22 ετών η Ευαγγελία Συριοπούλου πήρε μέρος σε καλλιστεία και κέρδισε τον τίτλο «Μις Δωδεκάνησα». Τι επιδίωκε από τα καλλιστεία;

«Δεν επιδίωκα απολύτως τίποτα. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα ακολουθούσα καριέρα μοντέλου αν και έχω κάνει μερικές φωτογραφήσεις μόδας προκειμένου να κερδίζω κάποια χρήματα την περίοδο που σπούδαζα. Τα καλλιστεία προέκυψαν εντελώς τυχαία. Ήταν ένα καλοκαίρι που εγώ και οι φίλες μου δεν είχαμε καθόλου χρήματα για διακοπές και κάναμε την πλάκα μας συμμετέχοντας στο διαγωνισμό. Το αποτέλεσμα; Περάσαμε πέντε υπέροχες μέρες ξεγνοιασιάς στη Ρόδο με όλα τα έξοδα πληρωμένα και μοναδική υποχρέωση να πάρουμε μέρος στα καλλιστεία. Αυτό ήταν όλο» τόνισε στο ΕΓΩ.

-Πώς νιώθετε για το χαρακτηρισμό Angelina Jolie από τα Δωδεκάνησα που σας έχουν αποδώσει εξαιτίας της ομοιότητας σας με τη σταρ ;
«Η καταγωγή μου μάλλον δεν δικαιολογεί τη σύνδεση μου με τα Δωδεκάνησα, μιας και είμαι από τα Τρόπαια Αρκαδίας. Όσο για το Angelina Jolie τι να σας πω; Εγώ δεν νομίζω πως της μοιάζω.»

-Τι σκέφτεστε όταν βλέπετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη;
«Τις περισσότερες φορές που κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, βουρτσίζω αλαφιασμένη τα δόντια μου για να προλάβω τις δουλειές μου, οπότε, όπως καταλαβαίνετε, αυτό που σκέφτομαι αντικρίζοντας το είδωλο μου είναι «αχ, τι σε περιμένει πάλι σήμερα». Πέρα από την πλάκα, δεν έχω εγκλωβιστεί καθόλου στην εικόνα μου. Νιώθω ένα πολύ κανονικό κορίτσι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved