Κλέλια Ανδριολάτου: Ποιο είναι το τοπ μόντελ που μπήκε στο «Μπρούσκο»;
Models

Κλέλια Ανδριολάτου: Ποιο είναι το τοπ μόντελ που μπήκε στο «Μπρούσκο»;

Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι το νέο πρόσωπο μπήκε στην σειρά "Μπρούσκο" και όπως φαίνεται ο ρόλος του «τρίτου προσώπου», που θα υποδυθεί θα είναι καθοριστικός.


Όμως η όμορφη 18χρονη έχει ξεκινήσει ήδη την καριέρα της ως μοντέλο. Έχει φωτογραφηθεί για τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας, όπως Vogue, Μadame Figaro, Elle ενώ έχει συνεργαστεί με μεγάλα γραφεία στην Ευρώπη.


Η υποκριτική είναι ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή της όπου με το ταλέντο της δηλώνει πως ήρθε για να μείνει! «Δεν έχω σπουδάσει υποκριτική, όμως είναι στα άμεσα σχέδιά μου. Είδα το «Μπρούσκο» σαν ευκαιρία και δεν την άφησα να με προσπεράσει. Μου αρέσει να δοκιμάζω και να ρισκάρω, η πρόταση ήταν πολύ καλή, το σίριαλ είναι καταπληκτικό και αμέσως δέχτηκα. Είναι όλοι ευγενικοί, με βοηθούν, ιδιαίτερα ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος εκτός από ηθοποιός, είναι και ο σκηνοθέτης του Μπρούσκο. Από την άλλη, δεν θέλω να δώσω κανένα δικαίωμα και προσπαθώ όσο πιο σκληρά μπορώ. Αντιλαμβάνομαι ότι κάποιος μπορεί να έχει σπουδάσει υποκριτική και να έχει περάσει διάφορα πράγματα για να βρίσκεται εκεί, σέβομαι και ακούω», λέει στο Πρώτο Θέμα.

Όσο για το πόσο δύσκολο είναι για ένα μοντέλο να κάνει καριέρα στο εξωτερικό; «Στο εσωτερικό είναι όλα πολύ διαφορετικά, διότι ο ανταγωνισμός είναι έντονος και μάλιστα με μοντέλα από ολόκληρο τον κόσμο. Από την άλλη υπάρχει μεγαλύτερος επαγγελματισμός, προγραμματισμός κλπ. και γίνονται εξαιρετικές δουλειές. Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα. Δυσκολεύτηκα έως ότου με επιλέξουν κάποια γραφεία, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Επίσης στο εξωτερικό νιώθεις μοναξιά, μαθαίνεις να σε απορρίπτουν από δουλειές, όμως εμένα αυτό με έκανε πιο δυνατή και έμαθα καλύτερα τι αξίζω. Δεν έκανα μόντελινγκ για λόγους βιοπορισμού, αλλά επειδή μου αρέσει. Το ίδιο κάνω και με την υποκριτική».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved