Τα Pilates by Mandy  και η Μάντη Περσάκη στηρίζουν  το «Ένα Ταξίδι - Μια Αγκαλιά 2»
Trends

Τα Pilates by Mandy και η Μάντη Περσάκη στηρίζουν το «Ένα Ταξίδι - Μια Αγκαλιά 2»

Η γυμνάστρια Μάντη Περσάκη συμμετέχει σε μια ξεχωριστή εκδήλωση αγάπης για μικρούς μαθητές «Ένα Ταξίδι - Μια Αγκαλιά 2» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου, στο χώρο του 11ου Δημοτικού Σχολείου Π. Φαλήρου από τις 11.30 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Μια ημέρα γιορτής για μικρούς και μεγάλους, με πολλά δρώμενα και άρωμα Πασχαλιάς.

Διοργανωτές της εκδήλωσης είναι το 11ο Δημοτικό, η εθελοντική ομάδα «Α... όπως Αγάπη» και ο Σύλλογος Φίλων Σωτήρη Π. Περάκη. Αποδέκτες της «αγκαλιάς» θα είναι οικογένειες της Δραπετσώνας με οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα με προτεραιότητα εκείνες του Ειδικού Δημοτικού σχολείου της περιοχής. Η βοήθεια που θα συγκεντρωθεί στους κουμπαράδες της εκδήλωσης θα παραδοθεί σε μορφή δωροεπιταγών στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Δραπετσώνας με την ευχή κάποιες οικογένειες, νιώθοντας τη ζεστή αγκαλιά των ανθρώπων που δραστηριοποιήθηκαν για αυτή την γέφυρα προσφοράς, να περάσουν όμορφο και ζεστό Πάσχα.

Στο χώρο της μεγάλης γιορτής θα υποδέχεται από το πρωί η πασχαλινή μασκότ και ο ξυλοπόδαρος, ένα τεράστιο φουσκωτό καράβι θα εντυπωσιάσει τα μικρά παιδιά, η συγγραφέας Εύα Πετροπούλου - Λιανού με την ομάδα της θα παρουσιάσουν την παιδική παράσταση ''Η Ζεραλντίν και το ξωτικό της λίμνης'', θα υπάρχει face painting με πασχαλινά θέματα και ο μάγος Antuan θα χαρίσει αξέχαστες στιγμές. Ένα πλούσιο πασχαλινό παζάρι με δημιουργίες των εθελοντών θα είναι εκεί για να προμηθεύσει με λαμπάδες, λουλούδια και γλυκά. Επίσης στο σχολείο θα υπάρχει Έκθεση Ζωγραφικής από μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Π.Φαλήρου. Το ταξίδι θα ολοκληρωθεί με τις όμορφες μουσικές νότες από τα Μουσικά Σύνολα Πανεπιστημίου Πειραιά και το συγκρότημα της hip hop σκηνής Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Η γυμνάστρια Μάντη Περσάκη θα κρατήσει συντροφιά στους μεγαλύτερους με πολλές ασκήσεις pilates για υγεία και ευεξία. Θα παρουσιάσει ασκήσεις χαλαρωτικές που παράλληλα γυμνάζουν όλο το σώμα.

Η Μάντη Περσάκη που διατηρεί ήδη 2 γυμναστήρια Pilates by Mandy σε Νέα Σμύρνη και Ελληνικό, τον τελευταίο καιρό ετοιμάζει το καινούριο γυμναστήριο της που θα ανοίξει στον Άλιμο. Παράλληλα συνεργάζεται με πολλά περιοδικά και ιστοσελίδες ενώ συμμετέχει κατά καιρούς σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές δείχνοντας ασκήσεις Pilates.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved