H απόλυτη μεταμόρφωση της…
Trends

H απόλυτη μεταμόρφωση της…

Η ειδική διατροφή που ακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό, την έχει κάνει... άλλο άνθρωπο πραγματικά, τόσο διαφορετική που θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι αγνώριστη.


Η άλλοτε διάσημη καθηγήτρια φωνητικής και τραγουδίστρια Τζούλι Μασίνο δεν θυμίζει σε τίποτε την παλιά της εικόνα καθώς ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε την ανάγκασε να χάσει όλα τα περιττά κιλά.
«Θυμάμαι ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς το 2009, κοίταζα το βουνό στο μπαλκόνι του σπιτιού μου και είπα «δε θέλω να πεθάνω έτσι, δε θέλω να βρίσκομαι σε αυτή τη κατάσταση. Θα πολεμήσω». Έτσι πήρα την απόφαση να αδυνατίσω», λέει και συνεχίζει: «Τους πρώτους μήνες έχασα 12 κιλά. Μετά έκανα ένα διάλειμμα για έναν μήνα. Συνέχισα και μέσα σε 12 μήνες έχασα 18 κιλά. Επίσης, μόλις σηκώθηκα από το καροτσάκι, έβαλα τη γυμναστική τη ζωή μου. Και τέλος έπαθα και διαβήτη. Είχα σάκχαρο για δέκα χρόνια αλλά δεν ήταν πολύ υψηλό, δεν ήταν κάτι που έπρεπε να προσέχω πολύ. Μια μέρα τον Μάρτιο δεν ένιωθα καθόλου καλά και πήγα στη γιατρό μου, Τζοβάνα Σπήνα, η οποία με έσωσε. Έκαναν εξετάσεις και είχα σάκχαρο 400 και πίεση 16 από το πολύ στρες και το άγχος. Φοβήθηκαν για την υγειά μου, μήπως πάθω εγκεφαλικό και μου χορήγησαν αμέσως ινσουλίνη. Μέχρι τώρα έχω χάσει 23 κιλά, πάω για τα 30 και είμαι καλά με τον εαυτό μου», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της.
Πηγή φωτογραφιών:You

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved