Σοφία Φαραζή: Μας δείχνει το σπίτι της
Trends

Σοφία Φαραζή: Μας δείχνει το σπίτι της

Η Σοφία Φαραζή άνοιξε το σπίτι της και έδειξε το εσωτερικό του και την διακόσμησή του.

«Έχω πολλές αγαπημένες αναμνήσεις απ'αυτό το σπίτι. Πρωτοήρθαμε να μείνουμε με τους γονείς μου όταν πήγαινα στην Γ ' Γυμνασίου και εδώ έχω περάσει τα εφηβικά μου χρόνια, θυμάμαι, επέστρεφα στο σπίτι από το σχολείο μαζί με φίλου; και διαβάζαμε, ακούγαμε μουσική, παρακολουθούσαμε στην τηλεόραση το Μπέβερλι Χιλς. Έφυγα πρώτη φορά για να μείνω μόνη μου όταν ήμουν 19 χρόνων, αφού είχα τελειώσει τη Δραματική Σχολή του θεάτρου Τέχνης. Επέστρεψα πάλι μόνιμα, 12 χρόνια αργότερα, όταν ήμουν έγκυθ5 στην κόρη μου. Το εφηβικό μου δωμάτιο είναι τώρα το δικό της.
• Ο αγαπημένος μου χώρος όπου ηρεμώ είναι το σαλόνι μου. Κάθε πρωί πίνω τον καφέ μου στη μεγάλη τραπεζαρία που έχει κατασκευάσει μόνος του ο Νάσος. Τα πρωινά συνήθως δεν ανοίγω την τηλεόραση, προτιμώ να ακούω μουσική.
• Το έχω διακοσμήσει με τη βοήθεια του Νάσου και της Μελίσας, της μικρής μου αδελφή;. Συνδυάζει το κλασικό, το μοντέρνο και το μίνιμαλ.
• Τα πιο αγαπημένα μου αντικείμενα είναι καταρχάς τα βιβλία που έχω πάνω στο τραπέζι του σαλονιού. Είναι τα μυθιστορήματα της μητέρας μου Έλσας και τα βιβλία με πορτρέτα καλλιτεχνών διάσημων φωτογράφων. Επίσης τα DVD's μου. Έχω μεγάλη συλλογή με περισσότερες από 200 ταινίες. Οι πιο αγαπημένες μου είναι ο Σημαδεμένος, ο Δράκουλας οι Γέφυρες του Μάντισον και Σινεμά ο παράδεισος.
•Το σπίτι μου είναι πάντα ανοιχτό για τους φίλους μου. Έρχονται πολύ συχνά. Μου αρέσει να δημιουργώ ατμόσφαιρα. Τον χειμώνα ανάβω το τζάκι, πολλά κεριά, τα οποία λατρεύω, και βλέπουμε ταινίες.
•Είμαι πολύ της τάξης και της καθαριότητας. Κάθε πρωί που η κόρη μου πηγαίνει στον παιδικό σταθμό, κάνω πάντα δουλειές. Φροντίζω να είναι πάντα τακτοποιημένο το σπίτι, ακόμη κι όταν δουλεύω.
•Οι ζημιές δεν με ενοχλούν, δεν με πιάνει υστερία, γιατί δεν δένομαι με τα αντικείμενα. Αν σπάσει κάτι δεν θα στενοχωρηθώ καθόλου.
•Τη διαρρύθμιση των επίπλων και τη διακόσμηση δεν την αλλάζω καθόλου. Το μοναδικό πράγμα που άλλαξα ήταν το ύφασμα στους καναπέδες του σαλονιού, από μαύρο σε άσπρο, όταν γεννήθηκε η κόρη μου. Το έκανα γιατί ήθελα να βλέπει ένα χαρούμενο χρώμα.
•Όταν έχεις ένα μικρό παιδί στο σπίτι, στολίζεις για τα Χριστούγεννα από νωρίς. Εγώ στόλισα από τις 15 Νοεμβρίου. Αλλά έτσι έχω μάθει και από τη μητέρα μου. θυμάμαι όταν ήμουν παιδί, το σπίτι μα5 το στολίζαμε σχεδόν έναν μήνα πριν από τις γιορτές. Έχω κρατήσει λοιπόν το οικογενειακό έθιμο μέχρι σήμερα.
Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved