Το μυστικό της Τόνιας Σωτηροπούλου για λείο δέρμα
Trends

Το μυστικό της Τόνιας Σωτηροπούλου για λείο δέρμα

Το λέιζερ Αλεξανδρίτη εμπιστεύεται η λαμπερή ηθοποιός που επισκέπτεται γνωστή δερματολόγο στην Αθήνα.

Λείο δέρμα σε πρόσωπο και σώμα έχει η όμορφη ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου και όπως φαίνεται το μυστικό της δεν είναι μόνο η φυσική ομορφιά της. Όπως έχει μοιραστεί σε φίλους της τον τελευταίο χρόνο κάνει αποτρίχωση με λέιζερ, μέθοδο που προσφέρει μακροπρόθεσμο έως μόνιμο αποτέλεσμα στην εξάλειψη της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.
«Η αποτρίχωση με λέιζερ είναι πολύ ασφαλής και καθόλου επίπονη» έχει πει η ίδια.

Όπως επισημαίνει η δερματολόγος της ηθοποιού Δρ Αμαλία Τσιατούρα, υπεύθυνη του δερματολογικού τμήματος και εφαρμογών Laser της Cosmetic Derma Medicine, στην επιτυχία της αποτρίχωσης παίζουν ρόλο η εμπειρία του δερματολόγου και το μηχάνημα αλλά και το ιστορικό του κάθε ανθρώπου, αν π.χ. έχει ορμονικές διαταραχές (σε αυτές τις περιπτώσεις η αποτρίχωση μπορεί να απαιτήσει περισσότερες συνεδρίες). «Το καλό με το λέιζερ αποτρίχωσης νέας γενιάς Αλεξανδρίτη είναι ότι δίνει ταχύτερα αποτελέσματα. Διαθέτει διαφορετικούς μηχανισμούς ψύξης ώστε η αποτρίχωση να είναι ανώδυνη, ενώ αντιμετωπίζει και την καστανή τρίχα» επισημαίνει η Δρ Τσιατούρα.

Επίσης, σύμφωνα με την δερματολόγο είναι σημαντικό να επιλέξετε την συγκεκριμένη ειδικότητα, καθώς η χρήση ενός λέιζερ είναι πάντοτε υπό την ευθύνη ειδικού δερματολόγου. Όπως τονίζει η ίδια, το λέιζερ Αλεξανδρίτη εξαχνώνει αμέσως την τριχοφυΐα, σε αντίθεση με πιο οικονομικές τεχνολογίες όπως το IPL που δεν είναι λέιζερ και απαιτούν περισσότερες συνεδρίες για να δείτε αποτέλεσμα.

Όπως εξηγεί η Δρ Τσιατούρα, η laser αποτρίχωση είναι ιδανική ακόμα σε περιπτώσεις που έχετε θυλακίτιδα και ευρυαγγείες, καταστάσεις στις οποίες το κερί δεν ενδείκνυται αλλά ακόμα και σε ιστορικό κονδυλωμάτων, καθώς στην τελευταία περίπτωση το ξυραφάκι συμβάλει στη μετάδοσή τους και στην επέκτασή τους σε γειτονικά σημεία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved