Απόστολος Μητρόπουλος: «Κανείς δεν πίστευε σε μένα»
Designers

Απόστολος Μητρόπουλος: «Κανείς δεν πίστευε σε μένα»

Οι φίλοι του στη Νέα Υόρκη, πληροφορούν τον Απόστολο Μητρόπουλο ότι βλέπουν στον δρόμο κοπέλες να φορούν δημιουργίες του.

Στην Αθήνα ντύνει τις κοπέλες που βλέπουμε στον δρόμο "κρεμασμένες" στα εξώφυλλα των περιοδικών. «Αγαπημένες μου είναι τρεις αν και έχω ντύσει το 90% των τραγουδιστριών. Ή Άννα Βίσση είναι η μοναδική σταρ που έχουμε στην Ελλάδα και όποιας έχει δουλέψει μαζί της ξέρει τι εννοώ. Η Καίτη Γαρμπή έχει πολύ χιούμορ, περισσότερο από όλες. Η Έλενα Παπαρίζου είναι σαν μικρή μου αδελφή. Όλες ήρθαν στο ατελιέ μου μόλις έντυσα αυτές. Κάποιες προφανώς γιατί έμαθαν ότι έντυσα την Άννα ή την Έλενα και κάποιες γιατί απλώς ήθελαν να πάρουν ένα ωραίο ρούχο» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Νύφες γιατί δεν ντύνει; «Λίγες έχω κάνει, καλές μου φίλες. Μία με απείλησε ότι αν δεν της φτιάξω το νυφικό δεν θα παντρευτεί». Σίγουρα, έχει \έρθει αντιμέτωπος με άπειρες δυσκολίες. «Στην Ελλάδα ζούμε. Και σουβλατζίδικο να έχεις, θα βρεις στον δρόμο σου δυσκολίες».
Οι αντιπάθειες και τα πισώπλατα μαχαιρώματα στον χώρο του είναι συνηθισμένα. «Εγώ ποτέ δεν είχα αντιπάθειες με κανέναν. Κάνω παρέα και με σχεδιαστεί. Έχω φίλους κολλητούς σχεδιαστές. Όταν κάποιος έχει ταλέντο δεν ζηλεύει, ούτε λέει κακίες δεξιά κι αριστερά. Δεν ασχολείται με κατινιές. Αντιπαθώ τους ατάλαντους».
«Κανείς δεν πίστευε σε μένα. Ήμουν από τους χειρότερους μαθητές στο έτος μου». Γιατί έχει τόσο πολλά τατουάζ; «Κάθε ένα σημαίνει κάτι για μένα. Είναι οι προσωπικές μου ιστορίες. Σε όλα έχω πονέσει και όλα τα αγαπάω. Τι σημαίνει η ημερομηνία; Είναι ημέρα και η ώρα που γεννήθηκα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved