Έλληνας σχεδιαστής: «14 χρόνια στα ναρκωτικά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που τα έκοψα»
Designers

Έλληνας σχεδιαστής: «14 χρόνια στα ναρκωτικά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που τα έκοψα»

Γνωστός σχεδιαστής μιλά για τα ναρκωτικά και τη δύναμη που βρήκε για να βάλει ένα τέλος και να αρχίσει να ζει φυσιολογικά.

Θυμάσαι την πρώτη ημέρα που πήρες ναρκωτικά; «Δε θυμάμαι τη συγκεκριμένη μέρα. Θυμάμαι, όμως, ότι τη συγκεκριμένη περίοδο τα ναρκωτικά μου πήραν ένα τεράστιο κομμάτι πόνου που είχα μέσα μου. Για την ακρίβεια, έκρυψαν τον πόνο που ένιωθα. Πολλοί είπαν ότι ευτυχώς που πήρα ναρκωτικά και δεν αυτοκτόνησα. Αυτά κάνουν τα ναρκωτικά, σου καλύπτουν τον συναισθηματικό πόνο, αλλά καλύπτοντάς τον, παράλληλα καταστρέφεσαι και δε βρίσκεις ποτέ λύση» είπε ο Βασίλης Ζούλιας στο περιοδικό Hello.
Την ημέρα που αποφάσισες να κόψεις τα ναρκωτικά τη θυμάσαι; «Αυτή την ημέρα δεν θα την ξεχάσω ποτέ, γιατί γύρισε η ζωή μου ανάποδα. Ήταν σαν να είδα ξαφνικά φως σε ένα μαύρο τούνελ. Αναζήτησα βοήθεια σε ένα πρόγραμμα απεξάρτησης 12 βημάτων και αυτό μου άλλαξε τη ζωή τα τελευταία 23 χρόνια, που το παρακολουθώ. Έχω μια πολύ ενεργή συμμετοχή και θα έχω για πάντα. Η δουλειά που κάνεις με το μυαλό δεν τελειώνει ποτέ».
Πιστεύεις στο Θεό; «Πιστεύω σε μια ανώτερη δύναμη που αγαπά, στηρίζει και συγχωρεί. Πιστεύω, όμως, και στο Θεό που κρύβει κάθε άνθρωπος, γιατί ο Θεός μιλάει μέσα από τους ανθρώπους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved