Dsquared2 - Λάκης Γαβαλάς: Συνεργασία προ των πυλών
Designers

Dsquared2 - Λάκης Γαβαλάς: Συνεργασία προ των πυλών

Πολλά χρόνια μετά, οι Dsquared προτείνουν στον Λάκη Γαβαλά να κάνουν από κοινού πάρτυ στη βίλα του, αλλά και να συνεργαστούν επαγγελματικά.

Μπορεί η εποχή που ο Λάκης Γαβαλάς διοργάνωνε τα μυθικά πάρτυ να έχει περάσει ανεπιστρεπτί, φαίνεται, όμως, ότι κάποιοι δεν μπορούν να τα ξεχάσουν. Παρά την κατάρρευση του επιχειρηματικού κολοσσού και την αλλαγή πλεύσης στη ζωή του, το σχεδιαστικό δίδυμο Dsquared2 πρότεινε στον άνθρωπο που έκανε γνωστό το brand name τους στην Ελλάδα να ξανανοίξει τη βίλα του. «Ουσιαστικά οι Dsquared δεν έκοψαν ποτέ σχέσεις με τον Λάκη, τον οποίο θεωρούν ιδιαίτερα χαρισματικό και εμπνευσμένο», υποστηρίζουν άτομα από τον χώρο της μόδας. «Του τηλεφωνούν από την Ιταλία συχνά τόσο για να τον συμβουλευτούν όσο και για να τον δουν. Το ιταλοκαναδέζικο σχεδιαστικό δίδυμο τρέφει για τον Ελληνα επιχειρηματία βαθιά εκτίμηση», συμπληρώνουν.

Άλλωστε ο Λάκης Γαβαλάς ήταν ο άνθρωπος που μύησε τους δίδυμους Ντιν και Νταν στην ξέφρενη ζωή της Μυκόνου. Εκείνος που, πριν από πολλές δεκαετίες, τους έφερε για πρώτη φορά στο νησί. Εκείνος που τους έμαθε τι εστί ελληνικό καλοκαίρι και τους γνώρισε τα μπάνια στην Ψαρού, τα γλέντια στο «Νammos», στη «Φτελιά» και στον Πάνορμο, αλλά και το φρέσκο ψαράκι σε κάποιο απομακρυσμένο ταβερνάκι της Παράγκας.

Οι Ντιν και Νταν προκαλούν τον Λάκη Γαβαλά να κάνει μια νέα αρχή φέτος. Πρότασή τους είναι να ανοίξει τη βίλα και να διοργανώνουν το φετινό καλοκαίρι πάρτυ από κοινού. Τι λέει, όμως, ο ίδιος ο Λάκης για την πρόταση αυτή; «Η αλήθεια είναι ότι μου το πρότειναν, αλλά είμαι προβληματισμένος λόγω της γενικότερης κατάστασης. Τα πάρτυ του συγκεκριμένου οίκου είναι ταυτισμένα με την τρέλα και την ανεμελιά, σε αντίθεση με τη θλιμμένη ελληνική κοινωνία. Αν γίνει κάλεσμα, πάντως, θα επιστρατευτεί η γεννήτρια, αφού ρεύμα εδώ και χρόνια δεν υπάρχει», αναφέρει ο Έλληνας σχεδιαστής.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved