Λάκης Γαβαλάς: «Φοράω παντελόνια, είμαι στρατιώτης της ζωής»
Designers

Λάκης Γαβαλάς: «Φοράω παντελόνια, είμαι στρατιώτης της ζωής»

O Λάκης Γαβαλάς επιστρέφει στην τηλεόραση και μάλιστα σε ρόλο… παρουσιαστή. 

Πώς και βρέθηκε στην τηλεόραση;

«Καταρχήν για να έχω μία εργασία. Και δεύτερον, έχω φαν κλαμπ. Πραγματικά, με συγκινεί. Ο κόσμος με σταματάει στον δρόμο και δεν με προσεγγίζει σαν τον διάσημο, που ποτέ δεν ήμουν! Η αγάπη του κόσμου!», είπε στην εκπομπή Όλα.

«Πολλοί εκτίμησαν και την θαρραλέα στάση σου, την περίοδο των δοκιμασιών» του είπε ο Θέμος Αναστασιάδης για να του απαντήσει ο σχεδιαστής: «Είναι αλήθεια! Έτσι και αλλιώς σήμερα έχουμε έναν που κυβερνά. 'Έχει μία γυναίκα που κάνει γενέθλια σε κοσμική πιτσαρία του Κολωνακίου με bodyguards απέξω. Ευτυχώς τώρα που βγήκε και η Μαρέβα, που είναι του ρούχου και είναι και καλόγουστη, ίσως βοηθήσει να καταλάβουν τι εστί Γαβαλάς».

Του αρέσει το στιλ της; «Μου αρέσει, είναι ένα αριστοκρατικό στιλ. Δεν θέλω άλλα φιλολαϊκά. Άλλωστε εμένα ποιος με καταδίκασε; Οι αριστεροί που δούλευαν σε μένα δεκαπέντε χρόνια! Κάποιοι από αυτούς μου έκαναν ακόμα και καταγγελίες!».

Για την δήλωση που έκανε πρόσφατα και είπε ότι αισθάνεται 100% γυναίκα, τόνισε ο σχεδιαστής: «Είπα ότι κάποιες φορές αισθάνομαι 100% γυναίκα όσον αφορά τις ανάγκες που έχει μία γυναίκα για να μπορώ να τις εκπληρώσω. Πρώτα πρώτα για την εμφάνιση της!» Δεν το εννοούσε ερωτικά ή σεξουαλικά; «Όχι! Αλλά να σου πω κάτι; Ό,τι κάνει τον κόσμο, να το διαβάσει και να περνάει καλά, μου αρέσει τρελά. Ο κόσμος ξέρει ότι φοράω τα παντελόνια, όχι από μόδα. Γιατί όντως, πρέπει να τα φοράει ένας που είναι στρατιώτης στη ζωή του!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved