Νίκος Αποστολόπουλος: Η χρεοκοπία και η επιστροφή του στην Ελλάδα
Designers

Νίκος Αποστολόπουλος: Η χρεοκοπία και η επιστροφή του στην Ελλάδα

Στο φόρτε της καριέρας του ο Νίκος Αποστολόπουλος βγάζει με τη Lancaster το άρωμα Sculpture, που γίνεται το απόλυτο success story, ενώ συνεργάζεται με εταιρεία Ιταλών που του ανοίγει καταστήματα σχεδόν σε όλο τον κόσμο. 

Στις ΗΠΑ η επιτυχία των εσωρούχων του θα είναι επίσης μεγάλη, με τον ίδιο να επενδύει τεράστια για την εποχή ποσά στις διαφημιστικές καμπάνιες του brand. H σύζυγός του, Μιραμπέλ, διευθύντρια πια στον οίκο Azzedine Alaia, στέκεται βράχος στο πλευρό του. «Της χρωστάω όλη την καριέρα μου. Δεν θα ήμουν αυτό που είμαι αν δεν είχε βρεθεί στο διάβα μου. Πίστευε σ’ εμένα και με ενέπνεε μέχρι τη στιγμή που έφυγε από τη ζωή, αφήνοντάς μου ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Ο θάνατός της με έκανε να συνειδητοποιήσω τι είναι να χάνεις το κίνητρο» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Ο θάνατος της Μιραμπέλ Σεν Μαρί βύθισε τον Νίκο Αποστολόπουλο στη θλίψη. Και σαν να μην έφτανε αυτό, μια μέρα, την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για Μιλάνο, αντιλήφθηκε ότι οι τραπεζικοί λογαριασμοί του είχαν αδειάσει και ότι οι συνεταίροι του, για δικούς τους λόγους, είχαν κηρύξει πτώχευση. Eχασε τη γη κάτω απ’ τα πόδια του, λιποθύμησε και όταν άνοιξε ξανά τα μάτια του ήταν ξαπλωμένος σε κρεβάτι νοσοκομείου. «Οι ψυχολόγοι μού είπαν ότι πάσχω από το σύνδρομο του μικρού παιδιού. Δεν δύναμαι να αντιληφθώ την ίντριγκα και την κακία δίπλα μου. Ίσως γιατί εγώ δεν λειτουργώ έτσι. Πέρασα δύσκολα μέχρι να καταφέρω να ξανασταθώ στα πόδια μου. Όταν έχεις ζήσει όλο αυτό είναι εξαιρετικά επίπονο να επανέλθεις. Κλείστηκα στο σπίτι μου και στον εαυτό μου», εξομολογείται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved