Οι δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ!
Designers

Οι δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ!

Η απονομή των βραβείων Οσκαρ, η μεγαλύτερη κινηματογραφική βραδιά του χρόνου, εκεί όπου επιβραβεύεται η δημιουργία και το ταλέντο, η μόδα καταφέρνει να μπει στο πρώτο πλάνο, εκπροσωπήθηκε ο Οίκος Celia Kritharioti Haute Couture από τις λαμπερές κυρίες Melia Kreiling, Amy Willerton, Olivia Culpo και η Rosalie Rock.

Πιο συγκεκριμένα, τη Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, η καρδιά του κινηματογράφου χτυπούσε στο Λος Αντζελες για την 88η απονομή των βραβείων Οσκαρ.
Η Melia Kreiling, η ελληνίδα ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Tyranr», επέλεξε Celia Kritharioti Haute Couture για την εμφάνιση της στο Children Uniting Nations Oscars Viewing. Εκεί βρέθηκε και η βρετανή παρουσιάστρια και μοντέλο, Amy Willerton, επίσης με δημιουργία Celia Kritharioti Haute Couture.
Η εκρηκτική Miss Universe 2012, Olivia Culpo παραβρέθηκε στο Oscars Viewing Party του Elton John AIDS Foundation επιλέγοντας μαύρη δημιουργία Celia Kritharioti Haute Couture με κεντημένα cut outs και μακριά μανίκια. Η μητέρα του παρουσιαστή της εφετινής τελετής Οσκαρ, Chris Rock, Rosalie, συνόδευσε τον γιο της τόσο στην απονομή όσο και στο πάρτι του Vanity Fair. Η Rosalie Rock επέλεξε Celia Kritharioti Haute Couture δημιουργία από μαύρη μεταξωτή δαντέλα με κεντήματα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved