Νίκος Κούλης: Η Rihanna, η Rania της Ιορδανίας φορούν τα κοσμήματά του
Designers

Νίκος Κούλης: Η Rihanna, η Rania της Ιορδανίας φορούν τα κοσμήματά του

Ο Νίκος Κούλης έχει πολλές διάσημες πελάτισσες.

Η Rihanna επιλέγει συχνά κοσμήματά του στις red carpet εμφανίσεις της, ενώ η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, η Daphne Ferragni και η Leandra Medine είναι σταθερές πελάτισσές του.


Ο Νίκος Κούλης δημιούργησε το brand Nikos Koulis Jewels το 2006 στην Αθήνα, αναδεικνύοντας το προσωπικό του αισθητικό αποτύπωμα και ήθος στην κοσμηματοποιία.
«Δεν πιστεύω στις τάσεις γιατί η υψηλή κοσμηματοποιία δεν είναι και δεν μπορεί να είναι μόδα. Πρέπει να έχει διαχρονική ποιότητα και αξία, γιατί αντίστοιχα έχει και υψηλό κόστος. Στο εξωτερικό μπορεί κανείς να βρει fine jewelry brands σε μαγαζιά με ρούχα και αξεσουάρ αντί σε fine jewelry boutiques. Σε ένα τόσο πολυσυλλεκτικό περιβάλλον, για να ξεχωρίσει το προϊόν σου πρέπει να έχεις πολύ διακριτό σχεδιασμό και εύκολα αναγνωρίσιμη ποιότητα: Με το που δοκιμάζει κάποιος ένα κομμάτι, να αντιλαμβάνεται τη δια-φορά, στα υλικά, στο δέσιμο, στο πώς νιώθει όταν το φορά» εξήγησε στο people και συνέχισε: «Είχα μια αντίστροφη πορεία: Ξεκίνησα από ένα μικρό showroom στην Αθήνα που λειτουργούσε με ραντεβού, ενώ επένδυα μέσα από την παρουσία του υΓ&ηά1 στις κορυφαίες διεθνείς εκ¬θέσεις για το κόσμημα στη Βασιλεία και στο Λας Βέγκας, στην εξωστρέφεια και στη συνεργασία με στοχευμένα ση¬μεία στο εξωτερικό. Έτσι, προέκυψε και η δημοσιότητα από μεγάλους τίτ¬λους που υποστηρίζουν το νέο και το διαφορετικό. Όταν πέτυχα αυτούς τους στόχους, ένιωσα την ανάγκη να δημιουργήσω τους δικούς μου χώρους, όπου θα βρίσκονται όλες οι συλλογές μου και θα περικλείουν τη φιλοσοφία μου. Η επιτυχία απ' έξω έδωσε ώθησε στο επιχειρηματικό βήμα προς τα μέσα. Πιστεύω πολύ στην ελληνική αγορά, ακόμα και σε αυτές τις συνθή¬κες κρίσης, γιατί οι boutiques στην Αθήνα, στη Μύκονο και στη Σαντορίνη απευθύνονται σε ένα διεθνές κοινό που ενδεχομένως γνωρίζει ήδη το brand και το επιλέγει αντιλαμβανόμενο την ποιότητά του»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved