Τέσσερα χρόνια χωρίς τον Μιχάλη Ασλάνη
Designers

Τέσσερα χρόνια χωρίς τον Μιχάλη Ασλάνη

Στις 28 Αυγούστου 2013, η είδηση θανάτου του πιο γλυκού ανθρώπου της ελληνικής μόδας πάγωσε το πανελλήνιο.

Σχεδόν κανείς δεν πίστευε ότι ο Μιχάλης Ασλάνης, ο μετρ της ελληνικής μόδας που πάνω του είχε στηθεί ολόκληρη η ελληνική βιομηχανία μόδας, με μια χούφτα χάπια θα άφηνε τα εγκόσμια, έτσι ξαφνικά. Έξω από το ατελιέ του, στο Κολωνάκι, ασθενοφόρα και Αστυνομία δίνουν σήμα ότι ο Έλληνας μόδιστρος δεν είναι πια στη ζωή.

Τα οικονομικά προβλήματα τον λύγισαν. Εκ των υστέρων αποδεικνύεται ότι κάποιες «έμπιστες» του είχαν κλέψει 300 νυφικά και ευρώ. Ένα ιδιόχειρο σημείωμα μαρτυρά την τραγωδία που βίωνε τους τελευταίους μήνες με την οικονομική κρίση. «Φωτεινούλα και Δήμητρα, δεν αντέχω άλλο και συγγνώμη που σας το έκανα αυτό», έγραφε στο σημείωμα που άφησε πίσω του.

Μία αναποδογυρισμένη καρέκλα, μία παντόφλα, κάποια πεσμένα ρούχα και μερικά χειρόγραφα στο ξύλινο πάτωμα βρίσκονται στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο Μιχάλης Ασλάνης. Ο σχεδιαστής, όπως αναφέρει η Freddo έγραψε στο ημερολόγιο του λεπτομερώς τι πρέπει να κάνουν ο δικηγόρος και οι συνεργάτες του.


Στο διαμέρισμα, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν επίσης τέσσερις σελίδες με ιδιόχειρες σημειώσεις στην ελληνική και τη γαλλική γλώσσα. Σε άλλο σημείο των χειρογράφων, γράφει: «Πού βρίσκομαι, τι οφείλω;». «Κάθε μέρα είναι διαφορετική. Πώς θα ζήσουμε;».

«Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή», έγραφε ένα κάδρο στο ατελιέ του Μιχάλη Ασλάνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved