Ο Ινδός που πήρε μέτρα στον Παπανδρέου
Designers

Ο Ινδός που πήρε μέτρα στον Παπανδρέου

Έχει ράψει κοστούμια για μεγιστάνες, πολιτικούς, γαλαζοαίματους και διεθνείς αστέρες της μουσικής και του σινεμά.

Το ραφτάδικο του Sam άνοιξε το 1957 στο Χονγκ Κονγκ από τον ινδικής καταγωγής Sam Melwani, ο οποίος είχε μεταναστεύσει στη χώρα εννιά χρόνια νωρίτερα, αναζητώντας την τύχη του.

Οι γιοι του μιλούν σε καθημερινή εφημερίδα για το διάσημο πελατολόγιο της οικογενειακής επιχείρησης, στο οποίο περιλαμβάνονται και δύο Έλληνες: ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Παύλος.

«Ο Γιώργος Παπανδρέου μάς επισκέφθηκε πριν από μερικούς μήνες και τον εξυπηρέτησα εγώ. Ένας κοινός φίλος τον σύστησε σε μας και του φτιάξαμε μερικά κοστούμια και πουκάμισα» αποκαλύπτει ο Ροσάν Μελβάνι και συνεχίζει: «Μίλησα μαζί του σχετικά με τη δύσκολη φάση που περνάει τελευταία η Ελλάδα και για το πώς όλο αυτό έχει επηρεάσει τη φήμη της χώρας σε διεθνές επίπεδο. Ο ίδιος μου εξήγησε πως η Ελλάδα έχει περάσει πολύ πιο άσχημες περιόδους μέσα στους αιώνες της μακράς Ιστορίας της από αυτή της πρόσφατης οικονομικής κρίσης. Ων πολύ θετικός, συμπλήρωσε πως οι Ελληνες θα επιβιώσουν και θα ευημερήσουν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved