Έλληνας σχεδιαστής παρασκευάζει το δικό του κρασί
Designers

Έλληνας σχεδιαστής παρασκευάζει το δικό του κρασί

Του αρέσει τόσο πολύ να δημιουργεί, που έχει ασχοληθεί και με τα είδη σπιτιού.

«Εχω κάνει από ρούχα και αρώματα μέχρι πλακάκια και τζάκια. Μου αρέσει να δημιουργώ και να είμαι συνεχώς σε κίνηση, να κάνω καινούργια πράγματα και να μη σταματάω. Δεν θα ήθελα ποτέ να γίνω αυτό που λέμε «συνταξιούχος». Πώς μπορεί ένας καλλιτέχνης να πάρει σύνταξη; Δεν γίνεται αυτό!» τόνισε στην Espresso ο Νίκος Αποστολόπουλος.

-Τα δαχτυλίδια αποτελούν φετίχ σας;

«Ναι, και τα λατρεύω. Τώρα ετοιμάζομαι να φτιάξω καινούργια.»

-Παρασκευάζετε ακόμη και το δικό σας κρασί!

«Το κρασί το βγάζουμε από τα αμπέλια μας, αλλά μόνο για μας, όπως και τις ελιές μας για το λάδι. Είμαστε μια οικογένεια που θέλει να έχει τα δικά της προϊόντα.»

-Κάποτε είχατε πει ότι θα θέλατε να κάνετε μια φάρμα έξω από την Πάτρα. Είναι αυτό το μεγαλύτερο όνειρό σας;

«Η φάρμα δεν έγινε, αλλά παραμένει πάντα ένα όνειρο, μια ιδέα που έχω στο μυαλό μου. Προς το παρόν, στη θέση της, φτιάχτηκε ένα μεγάλο κτήμα γεμάτο φωτοβολταϊκά, με άλλο στόχο. Ονειρο είναι και τα ταξίδια, τα οποία θεωρώ πολύ σημαντικά, τα προτιμώ από το να μένω συνέχεια σε ένα μέρος. Θέλω να δω όλο τον κόσμο, αντλώ έμπνευση ταξιδεύοντας. Η Ιαπωνία, τα Ιμαλάια, το Περού, το Μεξικό, η Βολιβία και η Χιλή είναι ταξίδια ζωής. Ωστόσο, τώρα, μεγάλο μου όνειρο είναι να είμαι καλά, χαρούμενος, ευτυχισμένος, να πάνε καλά τα αρώματά μου, να έχω την ηρεμία μου, να μη με ενοχλεί κανένας και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε. Μου αρέσει η ηρεμία. Λατρεύω να βλέπω θέατρο. Επίσης, θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω κοστούμια για το Εθνικό. Εφτιαξα ρούχα για τη Μιμή Ντενίση και για τον Τάκη Ζαχαράτο, φέτος ντύνω και τον Πλούταρχο, αλλά το να δουλέψω για το Εθνικό θα ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιείται.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved