«Η παγκόσμια οικονομική κρίση έχει επηρεάσει και τη μόδα»-Ποιοι το είπαν;
Designers

«Η παγκόσμια οικονομική κρίση έχει επηρεάσει και τη μόδα»-Ποιοι το είπαν;

Αγαπάνε την Ελλάδα και αυτός είναι ο λόγος που μένουν αρκετούς μήνες. 

Έχουν στο ενεργητικό τους πολλές επιτυχίες και συνεργασίες και είναι αγαπητοί για τις δημιουργίες τους.

Το αγαπημένο σας μέρος στην Αθήνα;

«Η Ακρόπολη! Μας δημιουργεί μοναδικά συναισθήματα κάθε φορά που την επισκεπτόμαστε. Είναι μια ιερή γωνιά που σε γεμίζει ενέργεια και σε μαγεύει για την ιστορία της αλλά και τη θέα που σου προσφέρει. Από την Ακρόπολη η Αθήνα αποκτά άλλη διάσταση»

Ποια Ελληνίδα θα θέλατε να έχει φορέσει ρούχα σας;

«Είμαστε τυχεροί για την ομολογουμένως ενδιαφέρουσα διαδρομή μας.Συνεργαστήκαμε με πάμπολλες διασημότητες που έδειξαν να κατανοούν και να υιοθετούν τις δημιουργικές μας ανησυχίες. Κυρίες φόρεσαν τα ρούχα μας σε φωτογραφήσεις, κόκκινα χαλιά, πασαρέλες και μεγάλα events της μόδας. Το γεγονός της επιτυχίας βέβαια δεν αναιρεί και κάποια απωθημένα, θα θέλαμε, για παράδειγμα, να είχε φορέσει ρούχα μας η Μαρία Κάλλας»

Τι σημαίνει για σας πολυτέλεια;

«Πολυτέλεια για μας είναι ο χρόνος που αφιερώνουμε στον εαυτό μας. Τα σπορ και οι εκδρομές που κάνουμε, αλλά και η ώρα που βρίσκουμε για να ηρεμούμε μαζί με τους φίλους μας»

Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει τη μόδα;

«Η παγκόσμια οικονομική κρίση έχει σαφώς επηρεάσει και τη μόδα. Οι ντουλάπες δεν ασφυκτιούν από πανάκριβα ρούχα, όπως παλιότερα, και όλοι είναι μαζεμένοι όσον αφορά τον τρόπο που αγοράζουν και ζουν. Παρόλο που η μόδα δείχνει να έχει συμβιβαστεί με τις γενικότερες οικονομικοκοινωνικές συνθήκες, δεν θα χάσει ποτέ την επιρροή της για έναν βασικό λόγο: έχει τη δύναμη να κάνει τους ανθρώπους να ονειρεύονται ακόμη» δήλωσαν οι σχεδιαστές Ντιν και Νταν στο Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved