Βασίλης Ζούλιας: Εμπνεύστηκε από έναν πίνακα του Κλοντ Μονέ
Designers

Βασίλης Ζούλιας: Εμπνεύστηκε από έναν πίνακα του Κλοντ Μονέ

Ενας πίνακας του Κλοντ Μονέ ήταν η έμπνευση του Βασίλη Ζούλια για τη φετινή demi couture συλλογή που θα παρουσιάσει στο πλαίσιο της 21ης Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας.

Ο διακεκριμένος και ιδιαίτερα καλόγουστος σχεδιαστής θα αποκαλύψει στις Αθηναίες τις «Γυναίκες του κήπου», στο fashion show του, που θα γίνει το Σάββατο 1 Απριλίου, στον Εθνικό Κήπο και όχι στο Περιστύλιο του Ζαππείου, όπως πέρυσι.

Εμπνευσμένος από το έργο τέχνης του Γάλλου ιμπρεσιονιστή ζωγράφου με τίτλο «Women in the garden», ο Βασίλης Ζούλιας, όπως αναφέρει η Espresso, σχεδίασε θηλυκές δημιουργίες, με κυρίαρχη την αντίθεση του λευκού, του μαύρου και του κόκκινου. Πιστός στο ρετρό ύφος, εκείνο που τονίζει τη γυναικεία σιλουέτα και απογειώνει τη θηλυκότητα, θα αφήσει τα μοντέλα του -μεταξύ των οποίων γνωστές κυρίες της πασαρέλας- να «μιλήσουν», φορώντας τα φουστάνια που προτείνει για το φθινόπωρο 2017 και τον χειμώνα 2018.

Από τις πιο ενδιαφέρουσες συλλογές που περιμένουμε να δούμε είναι εκείνη της Ορσαλίας Παρθένη, η οποία ονομάζεται «Out of Space» και υπόσχεται πως η φθινοπωρινή και η χειμερινή σεζόν 2017-2018 θα πάει τη μόδα στα... αστέρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved