Tommy Hilfiger: Με τη Gigi Hadid επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος
Designers

Tommy Hilfiger: Με τη Gigi Hadid επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος

Η Τζίτζι Χαντίντ (Gigi Hadid) συνεχίζει το φλερτ της με τη μόδα πέρα από την πασαρέλα και το modeling απόψε στο Λονδίνο. Άλλωστε η συνέργεια της με τον σχεδιαστή μόδας Τόμι Χίλφιγκερ (Tommy Hilfiger) έχει φέρει κέρδη και κέρδισε εντυπώσεις από τη πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε κάνοντας τους millennials πρόθυμους να ακολουθήσουν τις επιταγές ενός οίκου που τον χαρακτηρίζει η casual και με αναφορές στον αθλητισμό μόδα.

Συνεχίζοντας αυτό που ξεκίνησαν κάποιες σεζόν πριν η Χαντίντ και ο αμερικανός σχεδιαστής μόδας παρουσιάζουν τη νέα τους collection στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου αφήνοντας την πατρίδα τους. Βέβαια για τον σχεδιαστή πρόκειται απλά για μια επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος καθώς το Λονδίνο είναι η πόλη που τον έκανε να λατρέψει τη μόδα.

Ο 66χρονος Αμερικανός, επικεφαλής μιας αυτοκρατορίας που είχε 6,6 δισεκατομμύρια δολάρια κύκλο εργασιών το 2016, θα παρουσιάσει τις δημιουργίες του στο Roundhouse, τη διάσημη αίθουσα για τα πολιτιστικά της θεάματα και για τις συναυλίες που έχει φιλοξενήσει του Τζίμι Χέντριξ, των Πινκ Φλόιντ και του Ντέιβιντ Μπόουι. Αυτά άλλωστε θυμάται έντονα ο στυλίστας από τις περιηγήσεις του στο Λονδίνο της δεκαετίας του 1970.

Διαβάστε περισσότερα στο CNN.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved