Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Levinia Konyalian στη Νέα Υόρκη
Designers

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Levinia Konyalian στη Νέα Υόρκη

Με την συλλογή «Levinia Resort 2018» η ελληνίδα σχεδιάστρια Levinia Konyalian μπαίνει στην αγορά της Νέας Υόρκης, με μεγάλη επιτυχία και άριστες κριτικές.

Εμπνευσμένη από την ηρεμία και την αρμονία του ελληνικού τοπίου, την παιχνιδιάρικη εναλλαγή φωτός και σκιάς το καλοκαίρι, την αυστηρή απλότητα της κλασσικής αρχιτεκτονικής, η συλλογή της Levinia διαθέτει στο διαβατήριό της για τον αμερικανικό κόσμο της μόδας απλότητα, ευφυΐα και ανυπόκριτη θηλυκότητα σε μία απολαυστική παλέτα χρωμάτων.

Τα σχέδια της έχουν ξεχωριστή φυσιογνωμία. Πρόκειται για ρούχα μοναδικά με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα οποία κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα, με υφάσματα από φυσικές ίνες, κυρίως βαμβάκι και αέρινη γάζα.

Τα κεντήματα, οι τρέσες και τα αξεσουάρ, όλα χειροποίητα, συμπληρώνουν το ιδιαίτερο ύφος μιας αντισυμβατικής, δυναμικής και ταυτόχρονα θηλυκής συλλογής ρούχων δίνοντας την δυνατότητα στην δημιουργό της, την αρμενο-κυπριακής καταγωγής σχεδιάστρια Levinia Konyalian, να διεκδικήσει μια διεθνή καριέρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved