Σήλια Κρηθαριώτη: Το fashion show και η συγκίνησή της
Designers

Σήλια Κρηθαριώτη: Το fashion show και η συγκίνησή της

Η Σήλια Κριθαριώτη παρουσίασε τη νέα της συλλογή για το Καλοκαίρι 2018 στην κατάμεστη αίθουσα «Salon Vendome», του Ritz Paris την πρώτη ημέρα της Paris Fashion Week Haute Couture και μαγνήτισε τα βλέμματα της αφρόκρεμας των fashion editors από τα μεγαλύτερα περιοδικά του κόσμου, καθώς και των δημοσιογράφων μόδας, εκλεκτών φίλων και international buyers.

Τίτλος της επίδειξης ήταν η «Ψυχή», που, σύμφωνα με τον μύθο ήταν τόσο όμορφη, πoυ έκανε την Αφροδίτη να ζηλέψει. Η Ψυχή αγάπησε τον Ερωτα κι έμειναν για πάντα μαζί στη γειτονιά των θεών. Οι προσκεκλημένοι της επίδειξης αλλά και εκατομμύρια fashionistas από όλον τον κόσμο μέσω του website «Now Fashion» παρακολούθησαν την επίδειξη μιας συλλογής.

Για δεύτερη χρονιά στο Παρίσι, η διεθνής σχεδιάστρια έλαμψε. Η συλλογή της αποτέλεσε μια ωδή στον ρομαντισμό, τη χειροποίητη δημιουργικότητα, την τέχνη της couture, που παράγεται από το 1906 στο ίδιο ιστορικό ατελιέ. «Αισθάνομαι συγκινημένη που για μία ακόμη φορά κατάφερα να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα: να δείξω μια συλλογή στο Παρίσι, κατά τη διάρκεια της Paris Fashion Week Haute Couture, και να αρέσει σε ανθρώπους η γνώμη των οποίων έχει αξία για μένα», είπε η ίδια.

Καλεσμένη σε αυτή τη μοναδική επίδειξη ήταν το κορίτσι της Victoria’s Secret, Lais Ribeiro. Η πανέμορφη Βραζιλιανά είχε ενθουσιαστεί με τις δημιουργίες της Σήλιας Κριθαριώτη ήδη από τις πρόβες.

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved