Ένα fashion show για φιλανθρωπικό σκοπό!
Fashion Shows

Ένα fashion show για φιλανθρωπικό σκοπό!

Η μόδα, η τέχνη, η λογοτεχνία, η ποίηση, το θέατρο, το μουσικό πεντάγραμμο ενώθηκαν για έναν και μοναδικό σκοπό: για τη συγκέντρωση χρημάτων για τα παιδιά με νεοπλασματικές παθήσεις του ιδρύματος «Πίστη» και τις άπορες οικογένειες του ομίλου UNESCO Πειραιά και Νήσων.

Στο μεγαλύτερο πολιτισμικό gala φιλανθρωπικού χαρακτήρα της χρονιάς, το GS - «The Fashion Show» που πραγματοποιήθηκε σε μαγαζί στο Γκάζι, βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον πολιτισμό η ποιήτρια Γιώτα Γουρδομιχάλη, οι ηθοποιοί Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Εβελίνα Παπούλια και Στέλιος Καλαθάς, οι τραγουδιστές Μπέμπα Μπλανς, Λένα Αλκαίου, Μπέσσυ Αργυράκη και Κατερίνα Κούκα, ο χορογράφος Φώτης Μεταξόπουλος, η δημοσιογράφος Νατάσα Ράγιου, οι Ολυμπιονίκες Πύρρος Δήμας και Πηγή Δεβετζή, όπως και η Βίκυ Κουλιανού κ.ά.

Τη μουσική επιμελήθηκε ο βραβευμένος ως ένας από τους δεκαπέντε καλύτερους DJ στην Ευρώπη Κωνσταντίνος Βούλγαρης. Τα έργα τέχνης που δημοπρατήθηκαν, όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, δημιούργησαν δέκα εικαστικοί-ζωγράφοι. Από μοντέλα έκαναν πασαρέλα οι εστεμμένες Ελευθερία Πατρικαρέα, Κωνσταντίνα Πρασσά, Στέλλα Γιαμπουρά, Πηνελόπη Σταματάκου, Όλγα Γιουντάκου και Έλενα Παππά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved