Υποβρύχια επίδειξη μόδας στην Θεσσαλονίκη
Fashion Shows

Υποβρύχια επίδειξη μόδας στην Θεσσαλονίκη

Το μόντελινγκ δεν είναι εύκολη υπόθεση και αυτό το απέδειξαν τα μοντέλα που πήραν μέρος σε μια υποβρύχια επίδειξη μόδας, στη Θεσσαλονίκη.

Τα κορίτσια ντύθηκαν, στολίστηκαν και βούτηξαν στην πισίνα, παίρνοντας εντυπωσιακές πόζες κάτω από το νερό. Το underwater fashion show πραγματοποιήθηκε στο Κτήμα Μυρωνίδη, στην περιοχή του αεροδρομίου.

Η πρωτότυπη ιδέα ήταν της πρώην αθλήτριας συγχρονισμένης κολύμβησης του ΠΑΟΚ Γιώτας Τσιώτη, η οποία είχε και την επιμέλεια της διοργάνωσης.

«Η αγάπη μου για το υγρό στοιχείο είναι δεδομένη, όπως και η αγάπη μου για τη μόδα, με την οποία ασχολούμαι ενεργά από τα 17 μου χρόνια. Ήθελα, λοιπόν, να συνδέσω αυτές τις δύο αγάπες της ζωής μου σε ένα εντυπωσιακό θέαμα και να το μοιραστώ με τον κόσμο» εξηγεί η ίδια στην «Espresso».

Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν αρχικά μια επίδειξη με μαγιό κι έπειτα την παρουσίαση των φορεμάτων, που έγινε μέσα στην πισίνα. Το συγκεκριμένο θέαμα, ωστόσο, δεν ήταν live, για τεχνικούς λόγους. Τα γυρίσματα μέσα στο νερό είχαν γίνει τις προηγούμενες μέρες και το κοινό απόλαυσε τις υποβρύχιες πόζες των μοντέλων σε video wall

«Εκείνο που ίσως να δυσκόλεψε τα κορίτσια ήταν ότι έπρεπε να έχουν ανοιχτά τα μάτια τους κάτω από το νερό και να κρατούν την αναπνοή τους για αρκετή ώρα, ώστε να πάρουν τη σωστή πόζα. Όμως, η δυσκολία της κατάκτησης ενός "φρουρίου απόρθητου" ισοδυναμεί τελικά με την απόλαυση μιας επαγγελματικής πρόκλησης» σημειώνει η κυρία Τσιώτη. Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης δόθηκε στον Σύλλογο Πνοή Ζωής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved