Αλέξης Παππάς: «Έχω καταγωγή από την Αλβανία»
Models

Αλέξης Παππάς: «Έχω καταγωγή από την Αλβανία»

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ έδωσε το 29 μοντέλο, Αλέξης Παππάς, που φημολογείται πως είναι στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού.

Ο ίδιος μιλώντας στο περιοδικό αποκάλυψε πως είναι αλβανικής καταγωγής αλλά και αν έζησε τον ρατσισμό.


Αν αναζητήσει κάποιος το όνομα σου στο Ίντερνετ, θα δει ότι έχεις αλβανική καταγωγή. Ισχύει;
«Ναι, η μητέρα μου είναι από τη Βόρειο Ήπειρο. Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα εδώ, δεν έχω πάει ποτέ εκεί»


Σου συμπεριφέρθηκαν ποτέ ρατσιστικά για την καταγωγή σου;
«Όχι, ποτέ. Οι φίλοι μου, που ήξεραν την ιστορία μου, με αντιμετώπιζαν και με αντιμετωπίζουν πάντα όπως έναν από την ομάδα, όλοι ίσοι, ξεχωριστοί και αγαπημένοι. Νιώθω Έλληνας 100% ξέρω τι είμαι, δεν έχω κανένα λόγο να αντιδράσω. Δεν ένιωσα ποτέ θύμα bullying. Γενικά, δεν μου αρέσει η έννοια bullying και πολύ αμφιβάλλω αν όλοι όσοι χρησιμοποιούν αυτόν τον όρο συνειδητοποιούν ότι εννοούν τον τραμπουκισμό»


Ούτε στη δουλειά σου αντιμετώπισες πρόβλημα; «Σε κάθε δουλειά θέλεις να βγάλεις χρήματα. Στη συγκεκριμένη φάση, ο οίκος μόδας επιλέγει το μοντέλο με την αναλογία που έχει θέσει η μόδα, δεν τον ενδιαφέρει η υπηκοότητα, η εθνικότητα πού γεννήθηκε και τι έφαγε. Τον ενδιαφέρει να βγάλει λεφτά μέσα από αυτή τη δουλειά. Οπότε, δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Αν κάποιος πει ότι αυτός είναι Κορεάτης ή Αλβανός δεν τον επηρεάζει καθόλου. Εγώ είμαι περήφανος για την καταγωγή μου.


Πάντως, η Ελένη Φουρέιρα έκρυβε για χρόνια την καταγωγή της από την Αλβανία. Όπως αποκάλυψε, έτσι τη συμβούλευαν από τις δισκογραφικές εταιρείες.
«Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι. Ο κάθε άνθρωπος πράττει ανάλογα με τις εμπειρίες του έχουν χτίσει τη συμπεριφορά του. Δεν μπορώ να ξέρω τι μπορεί να έχει ζήσει ο καθένας ώστε να έχει αυτή τη στάση», αποκαλύπτει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved