Καζαντζόγλου-Αλεξάνδρου: Μοιράζουν τον έρωτά τους ανάμεσα σε Κύπρο και Αθήνα
Models

Καζαντζόγλου-Αλεξάνδρου: Μοιράζουν τον έρωτά τους ανάμεσα σε Κύπρο και Αθήνα

Τρεις µήνες κράτησαν κρυφό τον παράφορο έρωτά τους το εκθαµβωτικό µοντέλο Εβελυν Καζαντζόγλου και ο παρουσιαστής-µοντέλο ∆ηµήτρης Αλεξάνδρου, αλλά τελικά επειδή η είδηση ότι είναι µαζί κυκλοφόρησε, πήραν την απόφαση να πάψουν να παίζουν κρυφτό.

Η πρώτη τους δηµόσια έξοδος έγινε στην επίσηµη πρεµιέρα του έργου Vincent River του Φίλιπ Ρίντλεϊ που φιλοξενεί το θέατρο «Αθηνών» σε σκηνοθεσία Νίκου Καραγέωργου, µε πρωταγωνιστές τους Αργύρη Αγγέλου και Πέγκυ Σταθακοπούλου. Το ζευγάρι έφτασε στο θέατρο της οδού Βουκουρεστίου παρέα µε το ζεύγος Αλέξανδρου Μπουρδούµη και Χριστίνας Κοντοβά, καθώς τα δύο κορίτσια συνδέει φιλική και επαγγελµατική σχέση.
Οι κάµερες και τα φλας, όπως ήταν φυσικό, έπεσαν πάνω τους, αλλά οι δυο τους απέφυγαν να κάνουν κάποια δήλωση για τον έρωτά τους όταν αργότερα δέχτηκαν ερωτήσεις από τους δηµοσιογράφους που ήταν παρόντες στην πρεµιέρα.
Το ζευγάρι παρά την απόσταση που το χωρίζει, καθώς η Έβελυν ζει µόνιµα στην Κύπρο και ο ∆ηµήτρης στην Αθήνα, καταφέρνει να βρει χρόνο για να «τροφοδοτήσει» τον έρωτά του. Όπως αποκαλύπτει η λαµπερή Έβελυν σε ανθρώπους του στενού περιβάλλοντός της, οι δύο ερωτευµένοι κάνουν συχνά ταξίδια-αστραπή από την Αθήνα στην Κύπρο και το αντίθετο. Οι υποχρεώσεις τους είναι πολλές. Ο ∆ηµήτρης συµµετέχει στην εκποµπή «Ελένη», αναλαµβάνει πολλές δουλειές στο µόντελινγκ και παράλληλα έχει τις δηµόσιες σχέσεις σε γνωστά κλαµπ, αλλά και η πολυσχιδής Έβελυν, εκτός από µοντέλο, fashion and beauty blogger, έχει τη δική της εκποµπή στο MAD TV της Κύπρου και κάνει ραδιόφωνο στο Deejay Radio 93,5.
«Περνάµε τέλεια µε τον ∆ηµήτρη», τονίζει, σύμφωνα με τη real, σε δικούς της ανθρώπους η γοητευτική Έβελυν. ∆εν είναι λίγοι αυτοί που αναρωτιούνται για το µέλλον της σχέσης τους, αφού προς το παρόν τουλάχιστον είναι αναγκασµένοι να ζουν σε διαφορετικά µέρη. Θα άφηνε εκείνη όλα όσα κάνει για να έρθει στην Αθήνα να µείνουν µαζί; Θα το έκανε εκείνος; Οι ίδιοι άνθρωποι του περιβάλλοντός τους λένε ότι για την ώρα δεν έχουν κάνει ανάλογες σκέψεις-συζητήσεις. Περνούν υπέροχα µαζί και τον χρόνο που βρίσκουν ο ένας για τον άλλο επιθυµούν να τον αξιοποιούν όµορφα, αφήνοντας τον χρόνο να τους καθοδηγήσει στα επόµενα βήµατά τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved