Νάταλι Ριάρ: «Ο κόσμος κρίνει και σχολιάζει»
Models

Νάταλι Ριάρ: «Ο κόσμος κρίνει και σχολιάζει»

Η Ναταλία Ριάρ με απάντησή της στον διαγωνισμό ομορφιά του Mega Channel Κύπρου Feel Fantastic είχε δημιουργήσει ντόρο γύρω από το όνομά της. Πλέον μετά από τόσο καιρό μιλά και απαντά για το σήμερα αλλά και την συμμετοχή της σε σειρά του ΑΝΤ1

-Διαβάσαμε πρόσφατα ότι θα συμμετέχεις σε καθημερινή σειρά του Αnt1 ισχύει;
«Δεν θα συμμετέχω σε καθημερινή σειρά του Ant1 απλά θα συμμετέχω σαν κομπάρσος σε μερικά επεισόδια. Αν προκύψει κάτι άλλο θα δείξει στο μέλλον.»
-Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 10 χρόνια;
«Εύχομαι να καταφέρω να γίνω μια επιτυχημένη νομικός και έως τότε να έχω στο ενεργητικό μου και κάποιες σημαντικές φωτογραφήσεις και συνεργασίες με επαγγελματίες από το χώρο του μοντελινγκ. Όσο για οικογένεια και παιδιά μάλλον λίγο αργότερα...»
-Πιστεύεις ότι βγήκες κερδισμένη από τον διαγωνισμό ομορφιάς “Feel Fantastic”;
«Πιστεύω πως ναι, κέρδισα ένα όμορφο ταξίδι γεμάτο γνώσεις, καινούργιες φιλίες έχω μάθει σημαντικούς και καταξιωμένους ανθρώπους και νιώθω αρκετά κερδισμένη.»
-Πώς είσαι στα προσωπικά σου;
«Όπως έχω αναφέρει και σε άλλες μου συνεντεύξεις έχω δεσμό σχεδόν τρία χρόνια και είμαι αρκετά καλά. Είναι πάντα δίπλα μου σε όλες μου τις αποφάσεις γιατί με εμπιστεύεται. Είναι θετικός με την εξέλιξη και την πορεία μου μέχρι τώρα. Πιστεύει σε μένα και στις δυνατότητες μου και αυτό μου το δείχνει καθημερινά.»
-Πως σου φάνηκε η δήλωση του Γιάννη Σπαλιάρα ότι έχει πάει με 4.000 γυναίκες;
«Δεν θέλω να εκφράσω άποψη για το συγκεκριμένο θέμα.»
-Ποιο είναι το πρότυπο σου;
«Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πρότυπο. Κάποια άτομα που τα έχω σαν πρότυπα μου αρέσει το στυλ τους και η εξωτερική τους εμφάνιση σε κάποια άλλα όμως ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα τους. Δεν έχω βρει ακόμη ένα πρότυπο που να συνδυάζει ολοκληρωτικά αυτό που εγώ θα ήθελα να έχω σαν πρότυπο.»
-Μετά τον διαγωνισμό ομορφιάς είδες την καθημερινότητα σου να αλλάζει;
«Μπορώ να πω σε μεγάλο βαθμό. Η καθημερινότητα μου έχει αλλάξει. Σε κάποια επίπεδα έχει αλλάξει θετικά αλλά σε άλλα πάλη αρνητικά. Δηλαδή μου έχουν ανοίξει διάφορες πόρτες στον χώρο του modeling, πλέον ο κόσμος σε αναγνωρίζει, σε υπολογίζει. Αντιθέτως σε άλλες περιπτώσεις πρέπει να είσαι πολλή προσεκτικός γιατί υπάρχει και ο κόσμος που κρίνει και σχολιάζει.»
Πηγή: chnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved