Ισμήνη Νταφοπούλου: «Ήταν σαν το μόντελινγκ να επέλεξε εμένα και όχι το αντίστροφο»
Models

Ισμήνη Νταφοπούλου: «Ήταν σαν το μόντελινγκ να επέλεξε εμένα και όχι το αντίστροφο»

Η Ισμήνη Νταφοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρδίτσα και όταν ήταν μικρότερη ήθελε να γίνει αεροσυνοδός ή αξιωματικός της Αστυνομίας. 

Τελικά, έγινε δασκάλα, αφού είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού, και μάλιστα με εμπειρία ενός έτους στη διδασκαλία. Μετά το τέλος της συγκεκριμένης σχολικής χρονιάς μάλιστα, όπως αποκαλύπτει, αποφάσισε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ επαγγελματικά. «Όταν κάποια στιγμή με τις περικοπές, στο τέλος της χρονιάς, βρέθηκα χωρίς δουλειά, έπρεπε να αποφασίσω τι θέλω να κάνω. Μόλις τον προηγούμενο χρόνο είχα πάρει το πτυχίο μου, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση για διορισμό. Έβλεπα το τηλέφωνό μου να χτυπάει συνεχώς για δουλειές από το πρακτορείο. Ήταν σαν το μόντελινγκ να επέλεξε εμένα και όχι το αντίστροφο. Εκείνη η χρονιά κοντά στα παιδιά -είχα την Α’ Δημοτικού σε ένα ιδιωτικό σχολείο- ήταν από τις πιο ωραίες της ζωής μου. Όταν βρέθηκα χωρίς δουλειά ως δασκάλα έπρεπε να αποφασίσω τι θα κάνω στη ζωή μου. Ήταν σαν το μόντελινγκ να επέλεξε εμένα και όχι το αντίστροφο» τόνισε στο Πρώτο Θέμα η συνεργάτης του www.queen.gr

«Δεν θα είχα ενδοιασμό να γυρίσω στο σχολείο μετά το μόντελινγκ, αφού, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι ένα επάγγελμα με ημερομηνία λήξης. Δεν έχω πλάνο για το μετά. Προσπαθώ να κάνω σωστές επιλογές βραχυπρόθεσμα και καθορίζω την πορεία μου βάσει αυτών. Αλλά και η τηλεόραση δεν μου είναι αδιάφορη. Εξετάζω τις προτάσεις που μου γίνονται και αποφασίζω. Σίγουρα δεν θα επιχειρούσα ποτέ να τραγουδήσω»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved