Γιάννης Μπορμπόκης: Ο Mr Ταϋλάνδη από τη Ρόδο
Models

Γιάννης Μπορμπόκης: Ο Mr Ταϋλάνδη από τη Ρόδο

Στη Ρόδο, όπου και μεγάλωσε, η ενασχόληση των γονιών του δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τη δουλειά που ο ίδιος ονειρευόταν. 

Η μητέρα του δούλευε ως σερβιτόρα ενώ ο πατέρας του ήταν οδηγός νταλίκας. «Τελειώνοντας το λύκειο πήγα στρατό και μετά μετακόμισα από τη Ρόδο στην Αθήνα προκειμένου να βρω την άκρη του νήματος για τη –μόδα. Δεν ήθελα να δουλέψω ούτε ως σερβιτόρος, πράγμα που έκανα κατά τα εφηβικά μου χρόνια για, χαρτζιλίκι, ούτε φυσικά ως οδηγός νταλίκας. Από νωρίς, άλλωστε, αντιλήφθηκα ότι ο χώρος της μόδας ήταν ό,τι ζητούσα, εξ ου και στο βήμα αυτό είχα την αμέριστη συμπαράσταση των γονιών μου» τόνισε στο Πρώτο Θέμα ο Γιάννης Μπορμπόκης.

«Παρόλο που έκανα καλεί δουλειές αποφάσισα να πάω στο εσωτερικό αφού στην Ελλάδα είτε δουλεύεις για πολύ λίγα χρήματα, είτε κάνεις μια δουλειά και δεν γνωρίζει πότε θα πληρωθείς. Αυτό δημιουργεί απογοήτευση και ανασφάλεια. Καλώς ή κακώς το οξυγόνο έρχεται πάντα απέξω».

Λίγους μήνες αργότερα βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στις καμπάνιες των μεγαλύτερων ασιατικών οίκων μόδας στην Ταϊλάνδη. «Χάρη στο εκεί πρακτορείο μου, έκλεισα ένα συμβόλαιο και επί δέκα μέρες γυρνούσα τους οίκους μόδας και τα καταστήματα προκειμένου να αποτυπώσω τη μόδα και το lifestyle της χώρας. Ομολογώ ότι αυτή ήταν μια ιδιαίτερα καλή συγκυρία για να έρθω σε επαφή με την τοπική κοινωνία και να πρωταγωνιστήσω σε εκπομπή που προβλήθηκε σε όλο τον κόσμο», λέει ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved