Ποιος γοητευτικός Έλληνας παραδέχεται: «Για 4,5 χρόνια δεν είχα καμία σεξουαλική επαφή»;
Models

Ποιος γοητευτικός Έλληνας παραδέχεται: «Για 4,5 χρόνια δεν είχα καμία σεξουαλική επαφή»;

Για σχεδόν πέντε χρόνια, ένας από τους πιο ωραίους Έλληνες, δεν είχε καμία σεξουαλική επαφή. Ποιος είναι;

Δεν είναι άλλος από τον Τεό Θεοδωρίδη ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή Join Us παραδέχτηκε εκείνες τις πικρές μέρες της φυλάκισής του που του στέρησαν ακόμα και την σεξουαλική επαφή με το άλλο φύλο...

Για τη στιγμή που μπήκε στη φυλακή:

Είναι ένας βομβαρδισμός αυτό που συμβαίνει τόσο στην ψυχή όσο και στο μυαλό. Εγώ ένιωσα πάρα πολύ άσχημα για την εμπιστοσύνη που κατακρεούργησα ουσιαστικά με αυτό το μπλέξιμο των ανθρώπων που ήταν κοντά μου. Ήταν επιφανείς άνθρωποι, άνθρωποι που με εμπιστεύτηκαν, άνθρωποι που ετοιμάζαμε να κάνουμε διάφορες συνεργασίες. Και παρόλα αυτά είδα ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι ακόμα δίπλα μου.

Για το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις βγήκε από τη φυλακή:

Όταν βγήκα δεν σκεφτόμουν τίποτα επαγγελματικά. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ότι ήθελα να περάσω ένα διάστημα χωρίς κανένα ερέθισμα. Πήγα τρεις μήνες σε μία παραλία με μία σκηνή και ήταν τόσο ωραία.

Για τη σεξουαλική του ζωή:

Για 4,5 χρόνια δεν είχα καμία σεξουαλική επαφή, μέχρι την πρώτη άδεια. Ήταν το μεγαλύτερο διάστημα από τότε που ανακάλυψα τον εαυτό μου. Θα έπρεπε να επιτρέπεται τουλάχιστον στους ανθρώπους που έχουν σύζυγο. Επιτρέπεται από το νόμο αλλά δεν στο επιτρέπει το κατάστημα κράτησης γιατί δεν έχει τις κατάλληλες υποδομές. Αυτό είναι τρελό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved