Σταρ Μακεδονίας-Θράκης 2016: «Περιμένω τον πρίγκιπά μου»
Models

Σταρ Μακεδονίας-Θράκης 2016: «Περιμένω τον πρίγκιπά μου»

Σε μία λαμπερή τελετή στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης έγιναν πριν από λίγες ημέρες τα καλλιστεία για την ανάδειξη της Σταρ Μακεδονίας-Θράκης 2016.

Μεγάλη νικήτρια η εντυπωσιακή Βερόνικα Μερκούρη, με ρίζες από την Ουκρανία. Ψηλή, μελαχρινή, με τέλειες αναλογίες και δυναμικό χαρακτήρα, η 20χρονη καλλονή κατάφερε να κερδίσει από την πρώτη στιγμή τους κριτές και να πάρει τελικά το στέμμα της ωραιότερης γυναίκας για φέτος σε Μακεδονία και Θράκη. Το νεαρό κορίτσι, με πολλά όνειρα και στόχους για το μέλλον, έχει σπουδάσει αισθητικός και έχει ήδη γνωρίσει τον κόσμο των δημοσίων σχέσεων, δύο χώρους με τους οποίους θέλει να ασχοληθεί στο μέλλον.
Το πιο μεγάλο της όνειρο, όμως, είναι να κατακτήσει τον κόσμο των καλλιστείων και σε μεγαλύτερες διοργανώσεις, ακόμα και εκτός Ελλάδας. «Είμαι πολύ χαρούμενη που κέρδισα τον διαγωνισμό όμορφες», λέει στη real η νεαρή καλλονή. «Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία. Απ' την αρχή ήμουν αισιόδοξη, αλλά όταν έφτασε η στιγμή και άκουσα τ' όνομά μου χάρηκα πολύ».
Η Βερόνικα έχει ως πρότυπο τη Ρωσίδα σούπερ μόντελ Ιρίνα Σάικ και σκοπεύει να διεκδικήσει ένα μέλλον με πολλή λάμψη: «Το όνειρό μου είναι να πάρω μέρος σε διαγω-νισμούς του εξωτερικού. Θα μπορούσα να κάνω ό,τι χρειαστεί, για παράδειγμα να χάσω κάποια κιλά αν χρειαζόταν, για να γίνω καλύτερη στη δουλειά μου».
Η Βερόνικα Μερκούρη ήρθε από, την Ουκρανία στη Θεσσαλονίκη με την οικογένεια της πριν από πέντε χρόνια. «Οι γονείς μου χάρηκαν πάρα πολύ που κέρδισα στον διαγωνισμό. Ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου, όπως και η 12χρονη αδερφή μου», λέει με χαρά η Βερόνικα, η οποία παραδέχεται πως τα πρώτα χρόνια της στην Ελλάδα αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες παρόλο που η καταγωγή του πατέρα της είναι ελληνική. «Δεν έζησα μπούλινγκ, όλα πήγαν μια χαρά. Αν και στην αρχή δεν ήταν και πολύ εύκολα τα πράγματα. Χάρηκα που ήρθαμε στην Ελλάδα γιατί είναι η πατρίδα μου», λέει με καμάρι.
Από πολύ μικρή είχε την εντυπωσιακή της εμφάνιση ως μεγαλύτερο σύμμαχο της: «Η ομορφιά βοηθάει πάρα πολύ σε ό,τι κι αν κάνεις. Είναι ένας τρόπος για να γίνεσαι πιο συμπαθής εξαρχής. Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα λόγω της εξωτερικής μου εμφάνισης».
Η Βερόνικα δηλώνει παραδοσιακή γυναίκα, αφού της αρέσει ο άντρας να παίρνει την πρωτοβουλία και να κάνει εκείνος το πρώτο βήμα. Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της η πανέμορφη κοπέλα δηλώνει μόνη αυτόν τον καιρό: «Με φλερτάρουν, αλλά για να είμαι 'μόνη μου σημαίνει ότι ακόμα δεν μου έκανε κάποιος "κλικ". Είμαι μόνη μου γιατί δεν έχει βρεθεί ο άντρας που μπορεί να είναι δίπλα μου. Δεν κάνω, πάντως ποτέ το πρώτο βήμα. Είμαι παραδοσιακή γυναίκα και μ' αρέσει ο άντρας να είναι κυνηγός», λέει και συνεχίζει περιγράφοντας τον τέλειο άντρα: «Θέλω να είναι τζέντλεμαν. Είμαι πολύ ρομαντική και περιμένω κάποια στιγμή τον πρίγκιπα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved