Γιάννη, κράτα την να μη σου φύγει...
Models

Γιάννη, κράτα την να μη σου φύγει...

Τι έρωτας, τι πάθος....ασυγκράτητος!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας πραγματικά έχει εγκλωβίσει την αγαπημένη του Ζωή Τζανή στην αγκαλιά του. Εντάξει, είστε ερωτευμένοι, δεν αμφιβάλλουμε, αλλά κάντε και λίγο κράττει!

Υπάρχει βέβαια δικαιολογία αφού το ζευγάρι τον περασμένο χρόνο πέρασε μια αρκετά μεγάλη κρίση στη σχέση του μετά την πολυσυζητημένη δήλωση του Γιάννη Σπαλιάρα τότε για τον αριθμό των γυναικών που έχουν περάσει από τη ζωή του και πιο συγκεκριμένα από το κρεββάτι του.

Το 4.000, που εκστόμισε τότε και ο ντόρος που ακολούθησε κλόνισαν ισχυρά τη σχέση του και υπήρξε κι ένας μίνι χωρισμός αλλά τελικά το γνωστό μοντέλο και η εντυπωσιακή γυμνάστρια τα ξαναβρήκαν και από τότε είναι αχώριστοι. Φαίνεται πως η Ζωή κατάλαβε πως δεν έχει σημασία πόσες έχουν περάσει από τη ζωή ενός άντρα αλλά ποια θα είναι η μία που θα τον κρατήσει.

Γι' αυτό και πια, που τα μαύρα σύννεφα ανήκουν στο παρελθόν οι δυο τους είναι καλύτερα από ποτέ και σούπερ εκδηλωτικοί. Ο φακός του Gossip-tv.gr τους πέτυχε σε πρόσφατη έξοδό τους στο Tier et Tout στο Ψυχικό και πραγματικά, πέρα από την πλάκα, τους ζηλέψαμε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved