Γνωστό μοντέλο πήγαινε στα casting με τη μαμά της γιατί…
Models

Γνωστό μοντέλο πήγαινε στα casting με τη μαμά της γιατί…

Σπούδασε αισθητική και κομμωτική , αλλά την κέρδισε το  μόντελινγκ και η υποκριτική.

Βέβαια, ως μοντέλο δεν δούλεψε πολύ, αφού είχε τις φοβίες της για τον χώρο αυτό και γι’ αυτό μετά την απόκτηση του τίτλου της αναπληρωματικής Μις Ελλάς πήγαινε σε οντισιόν με την μαμά της.

«Όλη αυτή η ιστορία με την Τζούλια και γενικότερα με τα καλλιστεία προσωπικά με απώθησαν. Ήταν σοκ για μένα, διότι ήταν η χρονιά που έκλεψε την παράσταση η Τζούλια, η οποία πέταξε τα παπούτσια της μόλις ανακοινώθηκε ότι δεν κέρδισε τον πρώτο τίτλο. Ήταν πολύ θυμωμένη και η αντίδραση της ήταν αυθόρμητη, αλλά ο καθένας κρίνεται από τις επιλογές του.» είπε στο Πρώτο Θέμα η Έλενα Ασημακοπούλου και συνέχισε:

«Είδα τη συμμετοχή μου απλώς ως μια εμπειρία , όχι όμως ότι ξετρελάθηκε κιόλας. Ο κόσμος της μόδας με φόβισε. Όταν τελείωσαν τα καλλιστεία με προσέγγισαν διάφοροι, αλλά δεν ήμουν προετοιμασμένη να αντιμετωπίσω όλο αυτό το κύκλωμα. Από τα καλλιστεία έως και ενάμιση χρόνο αργότερα πήγαινα με τη μητέρα μου στα κάστινγκ, από φόβο μήπως μπλέξω σε κάτι δυσάρεστο. Έκανα editorial μόδας, καταλόγους κλπ., ενώ λάμβανα μέρος στον "Πρωινό Καφέ" με την Ελεονώρα Μελέτη. Ωστόσο, δεν ήμουν το κορίτσι των πάρτυ και των δημόσιων σχέσεων, ένιωθα ότι αυτός ο χώρος δεν μου ταίριαζε»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved