Κάτια Ζυγούλη: Τα παιδιά, ο Σάκης και η επιστροφή στην tv
Models

Κάτια Ζυγούλη: Τα παιδιά, ο Σάκης και η επιστροφή στην tv

Η Κάτια Ζυγούλη ασχολείται όλη μέρα με τα παιδιά της.

Το πρώην μοντέλο έχει αφήσει την καριέρα της στην άκρη, αφού προτεραιότητά της είναι τα παιδιά και ο άντρας της ζωής της.

«Η αλήθεια είναι πως ασχολούμαι πάρα πολύ με το μωρό, είμαστε συνέχεια αγκαλιά. Περισσότερες ενοχές έχω για τα τρία μεγαλύτερα παιδιά και προσπαθώ να ξεκλέβω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ για να τους τον αφιερώνω. Να πάμε λούνα παρκ, να τους διαβάσω μια ιστορία, να παίξουμε. Είχαν συνηθίσει να περνούν πολύ χρόνο μαζί μου και αυτό τώρα τους λείπει. Η Αναστασία μου το ζητά, να έχουμε και λίγο χρόνο οι δυο μας, να μην είμαστε συνεχώς όλοι μαζί» εξήγησε στο people και συνέχισε για το X factor και τον Σάκη Ρουβά: «Βλέπω κάθε Παρασκευή, αλλά συνήθως είμαι άυπνη και κουρασμένη και αντέχω μόνο μέχρι τη μέση. Μου είχε λείψει, όμως, πολύ το X factor, χάρηκα που επέστρεψε. Φέτος, οι διαγωνιζόμενοι δεν έχουν μόνο πολύ ωραίες φωνές, αλλά και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Ο Σάκης ομολογώ πως μου αρέσει πολύ και σε αυτόν το ρόλο. Είναι λαμπερός, έχει φοβερή ενέργεια και άνεση που τη βγάζει στο σόου. Τον χαίρομαι και τον καμαρώνω».


Τα παιδιά βλέπουν τον μπαμπά στην τηλεόραση: «Τα παιδιά κάθε μέρα στις 20.30 είναι στο κρεβάτι τους. Έτσι, βρίσκω λίγο χρόνο να αφιερώσω σε μένα και όσα ετοιμάζω»


Θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση; «Δεν θέλω να επιστρέψω απλά για να επιστρέψω. Θέλω να επιστρέψω με ένα πρότζεκτ που θα συνδυάζει όλες τις πτυχές μου, τις εμπειρίες μου στη μόδα, αλλά και όσα μου έμαθε η μητρότητα, γιατί τα παιδιά είναι, πίστεψε με, μεγάλοι δάσκαλοι, σε πολλά επίπεδα. Βλέποντας πόσο έχω αλλάξει από το πρώτο παιδί στο τέταρτο, οκτώ χρόνια σπουδές βλέπεις, έχω γίνει κέντρο πληροφοριών για τις φίλες μου, που είναι πιο φρέσκες μανούλες και ακόμα έχουν πολλές απορίες, τις ίδιες που είχα κι εγώ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved