Models

To άλμπουμ του γάμου εκατομμυρίων της Ana Beatriz Barros στη Μύκονο με τον Ελληνοαιγύπτιο κροίσο!

Gossip-tv Team

Πριν από λίγες ώρες τελείωσαν οι διήμεροι εορτασμοί για τον διπλό γάμο του διάσημου τοπ μόντελ Ann Beatriz Barros με τον Ελληνοαιγύπτιο δισεκατομμυριούχο Καρίµ ελ Κιάτι στη Μύκονο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και περίπου τρία χρόνια, παντρεύτηκε την Παρασκευή με πολιτικό γάμο και χθες το βράδυ έγινε μία ακόμα τελετή σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην παραλία της Λιας η οποία είχε υποστεί πολλές αλλαγές για να υποδεχτεί τον γάμο εκατομμυρίων και αργότερα τη γαμήλια δεξίωση. Πολυτελείς θαλαμηγοί, ελικόπτερα και ιδιωτικά τζετς κατέφθασαν στο νησί για τον γάμο αυτό που σύμφωνα με τα όσα λέγονται στοίχισε παραπάνω από πέντε εκατομμύρια ευρώ! Η εκθαμβωτική νύφη στον πολιτικό της γάμο φορούσε ένα boho style νυφικό δια χειρός Alessandra Rich ενώ στην χθεσινή τελετή επέλεξε ένα υπέροχο ρομαντικό νυφικό του οίκου Valentino το οποίο πραγματικά της πήγαινε πολύ. Η νύφη έφτασε στον χώρο συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τα παρανυφάκια, ανάμεσα στα οποία ήταν και η κόρη της Alessandra Ambrosio, η μικρή Anjia που ήταν πραγματικά πανέμορφη. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον χώρο της τελετής δέσποζε μία τεράστια αψίδα από λευκά λουλούδια όπου και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης οι νεόνυμφοι ενώ αμέσως μετά ακολούθησε και η δεξίωση όπου το κέφι χτύπησε κόκκινο για τους 600 και πλέον καλεσμένους του ζευγαριού από τον χώρο του μόντελινγκ αλλά και από το διεθνές τζετ σετ.
Πιο εντυπωσιακό απ’ όλα σε ό,τι αφορά τη διακόσμηση στον χώρο όπου έγινε η τελετή αλλά και η γαμήλια δεξίωση ήταν ο ξύλινος μύλος που είχε στηθεί σε ένα σημείο και ήταν σε πραγματικές διαστάσεις, ώστε οι καλεσμένοι να βγάζουν αναμνηστικές φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved