Νεσχάν Μουλαζίμ: «Έχω φρικάρει. Δεν θέλω η οικογένεια μου να ζει στην Τουρκία»
Models

Νεσχάν Μουλαζίμ: «Έχω φρικάρει. Δεν θέλω η οικογένεια μου να ζει στην Τουρκία»

Με τον φόβο ζει μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία η Νεσχάν Μουλαζίμ

Η Τουρκάλα καλλονή Νεσχάν Μουλαζίμ είναι συνέχεια με ένα τηλέφωνο στο χέρι, αφού ανησυχεί με όλα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα της την Τουρκία και φοβάται για την οικογένεια της. «Έχω φρικάρει. Δεν θέλω η οικογένεια μου να ζει στην Τουρκία. Δεν υπάρχει μέλλον εκεί. Πώς να μεγαλώσει ο ανιψιός μου; Με σουλτάνο; Είναι όλη η οικογένεια μου κλεισμένη στο σπίτι και περιμένουν με αγωνία να δουν τι θα γίνει. Για άλλη μία φορά επιβεβαιώθηκα ότι δεν έπρεπε να ζήσω εκεί. Εύχομαι η Ευρώπη να μη δεχτεί ποτέ την Τουρκία στην ευρωπαϊκή ζώνη. Ανησυχώ για τους φίλους μου, την οικογένεια μου, για τους πάντες. Ανησυχώ για το αν θα μπορέσω ξανά να πάω στη χώρα μου».

Η δίμετρη καλλονή, μάλιστα, δεν μασάει τα λόγια της και μιλάει ακόμα και για τον Ερντογάν, αφού, όπως υποστηρίζει, όλα αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα της δεν είναι καθόλου τυχαία και κάποιοι παίζουν εναντίον του κόσμου τα δικά τους παιχνίδια.
«Δεν είμαι καθόλου καλά με όλα όσα συμβαίνουν στην Τουρκία. Όλα αυτά που συμβαίνουν εκεί είναι παιχνιδάκια κάποιων ανθρώπων. Δεν πιστεύω ότι πήγε να γίνει πραγματικό πραξικόπημα. Κάποιος πήγε να παίξει στην πλάτη αθώων ανθρώπων. Δεν γίνεται να μην ξέρει ξαφνικά τίποτα ο Ερντογάν και αυτός να λέει "βγείτε στους δρόμους και σώστε τη χώρα μας και τη δημοκρατία μας". Ενώ αυτός στην πραγματικότητα είναι ο πρώτος που δεν θέλει τη δημοκρατία και φέρεται σαν σουλτάνος. Οποιος μιλάει εναντίον του την επόμενη μέρα είναι στη φυλακή, αυτό είναι δημοκρατία; Δεν θέλω να τον ξέρω τον Ερντογάν, γιατί δεν μπορεί να διαχειριστεί κάποιες καταστάσεις. Δεν θέλω να τον μάθω ποτέ μετά από αυτά που έκανε. Δεν είχα ποτέ στο πρόσωπο του κάποια συμπάθεια και μετά από αυτά που έκανε επιβεβαιώθηκα», λέει στη Freddo.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved